IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виртуална церемония, но реална красота: Най-добрите тоалети на наградите Billboard

16 октомври 2020 14 30

Нямаше червен килим, но звездите отново впечатлиха

Снимка: БГНЕС

Двете неща, които наградите на Billboard винаги доставят на феновете си, са музика и мода. 

Въпреки продължаващата пандемия, церемонията се състоя на 14 октомври, когато звездите се събраха виртуално и на живо, за да почетат най-добрите музикални постижения за отминалите 12 месеца. Шоуто се проведе в Долби Тиътър в Лос Анджелис, което е смяна на традиционната сцена в Лас Вегас. 

И макар, за съжаление, да нямаше разпънат червен килим заради наложената социална дистанция, това не попречи на звездите да покажат най-добрите си тоалети за вечерта. Разбира се, всичко се случваше на 2 метра разстояние, за да се предотврати потенциално заразяване с коронавирус. 

От рокля с флорални апликации до минирокли с важно послание, визиите на музикалните награди на Billboard поднесоха невероятен стил, за който модните критици жадуват цяла година. В крайна сметка, с всяко наградно шоу, което се провежда тази година, се откроява едно нещо – личният стил никога не е бил по-добър. 

Вижте кои звезди се отличиха на тазгодишните награди

Кели Кларксън

Водещата на шоуто смени няколко тоалета по време на церемонията. Тя пристигна в Долби Тиътър със сребна рокля на „Balmain“ за 4000 долара, която цяла беше покрита с пайети. Съчета я със сандали на Роберто Кавали. След това изпълнителката се преоблече в друга рокля на „Balmain“, като този път заложи на черния цвят и сребърни пайети. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candice Lambert McAndrews (@cdicelove13) on

За изпълнението си „Pentatonix“ тя замени тоалета си със златна рокля на Александър Вотие за над 5000 долара, включваща дълбоко деколте. След това дойде време за още една визия от „Balmain“ – златна, драпирана копринена рокля за 8000 долара с изкуствена пелерина и деколте. Това беше последвано от поредния златен външен вид – рокля на „Retrofete“ с колан, която Кларксън съчета със сандали на Роберто Кавали и голям змийски чокър.

Водещата завърши вечерта с три черни ансамбъла, които включваха блестяща рокля с дълги ръкави, една многоетажна с големи ръкави и семпъл дизайн до земята, който описваше тялото на Кларксън. 

Лизо

Изпълнителката, която прибра наградата за най-много продадени песни, съчета модата с настоящата ситуация в САЩ. На 3 ноември в страната ще се проведат президентски избори и много звезди постоянно напомнят на своите последователи, че трябва да гласуват. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Това направи и Лизо, появявайки се с черна минирокля на Кристън Сириано, върху която беше изписана думата „Гласувай“. Звездата комбинира тоалета си с отворени черни сандали на ток, сребърни обеци, пръстен и гривна, а косата ѝ бе вързана на висока опашка. 

Никол Ричи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICOLE RICHIE (@nicolerichie) on

Още една звезда, която заложи на Кристън Сириано. Никол Ричи беше като истинска принцеса в асиметрична черна рокля с флорални апликации. 

Алиша Кийс

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Освен че се появи с нова прическа, Алиша Кийс впечатли и с избора си на тоалет. Тя заложи на блестящ гащеризон от дизайнера Юсеф Алисми. 

Тараджи П. Хенсън

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by taraji p henson (@tarajiphenson) on

В блестяща, изпъстрена рокля на Александър Вотие и розов боб, актрисата беше във всяко едно отношение модерната модна муза. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари