IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледни пижами – идея за подарък за близък човек

23 декември 2020 08 30

Ето 5 модела, с които да зарадвате цялото семейство

IStockphoto

Наближава Коледа – един от любимите празници на много семейства. На този ден всички се събират около елхата, разменят си подаръци и пеят коледни песни. И както традицията повелява, някои си правят снимки за албума на фона на своята украса. Едни са облечени със симпатични тематични пуловери, а други имат страхотни карирани пижами.

„Хо-хо-хо“, „Весела Коледа“, „Аз обичам Коледа“, са част от надписите, които може да видим по горнищата на коледните пижами, които са украсени с най-различни орнаменти като снежни човеци, елхички, еленчета и други. Те са перфектния подарък за близък човек или за членовете на семейството, с които ви предстои да си направите забавни снимки в празничната утрин.

В момента на пазара се предлагат коледни пижами за малки и големи. Освен за двойки, има модели за деца и техните родители, отговарящи на всеки вкус. Ето защо, ако търсите нещо, с което да изненадате ваш близък, който обожава Коледа и въобще празниците в края на годината, то може да му вземете закачлива карирана пижама. Дори и за тези, които подобно на Гринч мразят Коледа, има специални модели.

Ето няколко вида коледни пижами, от които да изберете вашия подарък:

1. Пижами с персонализиран надпис/принт

Ако искате нещо по-различно за вашето семейство, може да потърсите фирми, които предлагат коледни пижами с персонализиран надпис. Така може да накарате всеки един да се почувства значим, като изпишете името му на горнището или конкретно изречение, например: „Първата Коледа на Мия“ или пък „Коледата на семейство Иванови“.

По магазините е пълно и с коледни пижами с любимите ни анимационни герои от детството.

2. Пижами с еленчета

Точно както и при пуловерите, пижамите с еленчета, райета, точки, сърчица и звездички, са доста търсени. Има модели, които се предлагат в горнище и долнище, но и такива, които са като гащеризон – с копчета или цип.

3. Карирани пижами

И тази зима карето е на мода. Може да изберете модел, който е с изчистена горна част – червено, зелено или бяло, а надолу е кариран. Или обратното.

Има и много симпатични карирани пижами, които са с горнище с копчета по средата.

Карето в червено/черно и червено/зелено/бяло е най-търсено.

4. Пижами с коледен принт

Ако човекът, на когото искате да подарите пижама, обожава празниците и украсите, то изберете модел, който е със симпатичен тематичен принт. Така например горнището и долнището може да са със ситни елхички, снежни човечета, снежинки или многоцветни играчки за елха.

5. Пижами за елфи

Смята се, че елфчетата са едни от помощниците на Дядо Коледа. Те се отличават с големите и заострени уши, както и с одеждите си в зелено,, бяло и червено.

Има пижами, които приличат на костюмчета на симпатичните същества, които понякога могат да правят и пакости, ако ги ядосате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари