IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 прекрасни тоалета на бременната Емили Ратайковски

15 декември 2020 10 30

Супермоделът продължава да доказва, че бъдещите майки също са секси

Снимка: БГНЕС

Макар светът на модата да беше изпълнен с фалшиви правила, казващи на жените кои дрехи могат и не могат да носят поради различни глупави причини, в днешно време можем спокойно и с радост да заявим, че всичко това е напът да изчезне. Новите правила са да носите всичко, което ви харесва, както ви харесва, независимо от времето, пола, годините и расата ви. Време е да се освободите от нормите, да обуете любимите си маратонки с новата си рокля и да покажете на света колко сте стилни.

И ако сте бременни, може да погледнете към Емили Ратайковски за една бърза справка относно стила в този отдел. Години след като Кери Уошингтън впечатли тълпата с разнообразни тоалети на червения килим, Ратайковски връща бременния стил с огромна сила. Откакто обяви, че очаква първото си дете, супермоделът показва, че бъдещите майки също могат да бъдат модерни и не трябва да се притесняват от фигурата си. Напротив – Ратайковски с гордост показва наедряващото си коремче всеки път, когато излиза от дома си.

Независимо дали носи разкопчана риза, или пък е решила да заложи на някоя небрежна тениска, бъдещата майка служи за вдъхновение на всяка жена.

Ето четири от най-добрите тоалета на Емили Ратайковски досега

Тениска и клин

Дори по време на бременността си, Ратайковски не спира да се разхожда из природата, докато времето все още го позволяваше. Тя често залагаше на спортно облекло, което да ѝ доставя нужното удобство, но в същото време е подходящо за един супермодел. Тя избираше къси блузи, които по никакъв начин не криеха корема ѝ, въпреки че ги комбинираше с клинове с висока талия.

Все пак, Ратайковски не е като повечето звездни майки, които крият бременността си под широки якета или суитшърти. Тя заяви, че ще бъде от модерното поколение, като дори обеща, че ще остави детето си само да определи своя пол. Именно затова моделът не споделя дали очаква момче или момиче.

Спортен сутиен

С напредването на бременността, Ратайковски захвърляше все повече дрехите. Тя беше забелязана на нова разходка из природата, но този път заложи на спортен сутиен, като беше видимо, че коремът ѝ все повече наедрява. Със стила си супермоделът показва на всяка жена, че не трябва да се срамува от променящото ѝ се тяло, а да приеме всичко като нормален процес.

Стил и елегантност

Разбира се, като един истински модел, Емили не може напълно да забрави за стилните си дрехи. Тя избра кафяво палто, подходящо за есенното време, като под него облече бяла риза, която обаче реши да остави откопчана, за да може коремът ѝ да бъде на фокус. Комбинацията от класически дънки и каубойски ботуши на висок ток за пореден път доказват, че новите модни подиуми са градските улици.

Всичко в тон

Докато е далеч от дефилетата, Ратайковски все пак не изключва модата от ежедневието си. Тя се занимава със собствената си марка Inamorata, като през няколко седмици показва новите си модели пред своите фенове. Разбира се, има и дрехи, които стават за бременни, като например спортен тоалет в една и съща цветова гама. Ако пък мечтаете за лятото, Емили има нещо и за вас – перфектен оранжев бански от две части.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари