IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без панталони, но с дизайнерска чанта: Хейли Бийбър за Versace

13 януари 2021 14 30

Компания ѝ прави Кендъл Дженър

Снимка: БГНЕС

Кендъл Дженър и Хейли Бийбър са били приятелки почти цяло десетилетие, след като стъпват на модната сцена заедно със сестрите Бела и Джиджи Хадид.

Сега двете супермоделки отново са заедно, но този път за секси реклама на модната къща Versace за пролет/лято 2021 година. Момичетата позират с мокри коси, блестяща кожа, оскъдно облекло и дизайнерски чанти.

Бийбър е малко по-смела, като застава пред камерата без панталони и прикрива себе си с лилава чанта на Versace. Тя допълни визията си със сутиен с кристални чашки и тънки презрамки, жълта лента, която обикаля гръдната ѝ обиколка и синьо-розова панделка. Съпругата на Джъстин Бийбър завърши тоалета с няколко гривни, пръстени и колиета. На ръката ѝ, разбира се, присъства и годежният пръстен, който получава през 2018 година.

За втората снимка Хейли избра вече да се облече и заложи на розова рокля, украсена с морски звезди. Тоалетът беше допълнен с оранжев сутиен без чашки, който се закопчава отпред със златна капса. На врата си моделката носи златно колие, на което е изписано името Донатела, като Донатела Версаче – дизайнерът и собственик на Versace. Виолетовата чанта на модния гигант отново беше на преден план, но за разлика от първата снимка, този път аксесоарът имаше жълта дръжка.

Това е вторият път, в който 24-годишната Хейли работи по кампания на Versace. Тя участва в рекламирането на парфюма Dylan Turqoise през 2020 година. Този път обаче Бийбър имаше щастието да си партнира с близката си приятелка Кендъл Дженър, с която прекараха коледните и новогодишните празници. Риалити звездата обаче заложи на малко по-обикновен външен вид, позирайки с черен тоалет, черна дамска чанта и златни бижута.

В кампанията се включва и моделът Прешъс Лий, която изглежда прекрасно в цветна рокля, комбинирана със златни бижута. Компания ѝ прави синята чанта на Versace с оранжева дръжка. Лий участва в дефилето на модната марка за колекцията пролет/лято 2021, с което влезе в историята като първият „Plus-size“ модел, който дефилира за марката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари