IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В чест на Байдън: Криси Тейгън с тоалети за 15 хиляди долара

25 януари 2021 17 40

Звездата разкри, че е претърпяла инцидент по време на встъпването в длъжност

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън вече е щастлива! Тя дочака момента, в който Доналд Тръмп ще напусне Белия дом и на негово място ще седне Джо Байдън. През последните четири години звездата открито критикуваше 45-ия президент на САЩ, като дори успя да го вбеси до такава степен, че той я блокира в социалните мрежи. Сега обаче нещата се променят и Тейгън е една от 13-те личности, които официалният профил на президента следва в Туитър.

Освен че се сдоби с подобна чест, Криси беше и един от специалните гости по време на встъпването в длъжност на Джо Байдън и Камала Харис. Заедно със съпруга си Джон Леджънд и двете им деца Майлс и Луна, тя посети Вашингтон и беше на стълбите на Капитолия, където се заклеха настоящите президент и вицепрезидент. Както повелява традицията за едно такова голямо събитие, всички присъстващи носеха дизайнерски тоалети, като бившите и настоящи първи дами на Америка избраха лилавия и синия цвят, за да отправят послание към страната.

Към модното шоу се включи и Криси Тейгън, която не разочарова със стил. Тя заложи на три различни тоалета, които бяха еднакво красиви и елегантни. Общата им стойност се оценява на 15 хиляди долара, като всеки един от тях се състоеше от безупречната зимна формула – красиво дизайнерско палто и прекрасни дизайнерски обувки. Но нека да разгледаме всяка една от комбинациите.

Първият тоалет на Тейгън се състоеше от копринена предпазна маска за 39 долара, тренчкот от марката The Row за 4150 долара и чифт високи ботуши на YSL за 1995 долара.

Следващата комбинация беше от тренчкот на Lapointe за 2150 долара и чифт ботуши на Casadei за 1480 долара.

И третият стил, който обаче не трябва да бъде поставян на последно място, беше изцяло в червената гама. Той се състоеше от сандали на високо токче на марката Bottega Veneta за 930 долара, дълго палто на Proenza Schouler за 2790 долара и кожена чанта на Khaite за 1880 долара.

Въпреки прекрасния си стил, Тейгън е претърпяла неприятен инцидент по време на встъпването в длъжност на Байдън. Тя използва социалните мрежи, за да разкрие пред феновете си, че на 20 януари е счупила зъба си. Звездата записа клип от хотелската стая във Вашингтон, където беше отседнала с цялото си семейство. „Току-що счупих зъба си на захарен бонбон“, заяви Тейгън, показвайки част от зъба си. Когато фен попита Криси дали това е бил истинският ѝ зъб или е коронката, тя отговаря, че е коронката, но пак я е заболяло страшно много.

Инцидентът обаче не помрачи празненствата по случай встъпването в длъжност на Джо Байдън. По време на специалното предаване Celebrating America Джон Леджънд изпълни песента на Нина Симон Feeling Good.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари