IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Йовович се завръща към модата

1 февруари 2021 10 50

Тя отново ще е лице на известни марки

БГНЕС

Мила Йовович ще работи отново като модел. След като роди третото си дете и започна тренировки за влизане във форма, актрисата сключи договор с известната агенция IMG Models.

„Толкова съм щастлива, че се върнах в семейството на IMG. Очаквам с нетърпение да създам иновативни начини за популяризиране на идентичността на марката, която да представи всички аспекти на кариерата ми, както и жената, и майката, в които съм се превърнала“, коментира 45-годишната звезда, цитирана от Wwd.com.

Йовович се присъединява за първи път към въпросната фирма през 1999 г., когато кариерата ѝ тепърва започва.

В началото на 2019 г. Мила подписа с американското подразделение на Elite World Group, но след като забременя отново, прекъсна работа. Тогава напълня драстично, заради което мнозина смятаха, че няма да може да отслабне отново.

„Радваме се, че приветстваме Мила отново във фамилията IMG Models във всички територии... Тя е истинска модна икона, чиято работа вдъхновява...“, коментира Мая Чиеси, старши вицепрезидент в агенцията.

През годините Йовович е била лице на редица известни марки като Chanel, Prada, Calvin Klein, Dior, Versace, Tiffany & Co. и L’Oréal. Виждали сме я в календара на Pirelli и по корици на списания от цял свят. Преди няколко седмици тя и дъщеря ѝ заснеха фотосесия за Vogue – Арабия.

Първата дъщеря на актрисата – 13-годишната Евър, върви по нейните стъпки, като до момента се е снимала за няколко кампании и модни издания. Другите ѝ две момиченца са на 5 и 11 месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари