IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес с треньор: Мила Йовович влиза във форма

21 ноември 2020 16 30

Актрисата показа как се е упражнявала за „Monster Hunter“

БГНЕС

Спомняте ли си как изглеждаше Мила Йовович, когато целият свят разбра, че е бременна? Преди да роди, тя бе направо неузнаваема, качила доста излишни килограми. Макар и да криеше за известно време хубавата новина, актрисата рязко напълня и в един момент това да не познаят, че ще става майка бе невъзможно. Сега, близо десет месеца след като проплака третото ѝ дете, тя постепенно започва да възвръща старата си форма.

Последните снимки на звездата показват, че тя е успяла да свали някое излишно килце. На тях няма и следа от дебелите ѝ бузки, с които я виждахме в началото на годината. А на тези от Хелоуин, качени наскоро, тя изглежда доста слаба, но от профила ѝ в Instagram разбираме, че желанието ѝ е да започне да тренира отново така, както го правела за последната си филмова роля.

Йовович отбеляза, че трейлърът на „Monster Hunter“ е гледан над 50 милиона пъти на различни платформи, което си е голямо постижение. В тази връзка, тя качи видео, с което показва как влязла във форма за участието си в холивудската продукция, която имаше премиера през септември.

„Трябваше да ставам всеки ден в 4 часа сутринта, за да тренирам в продължение на час, след което да сядам на гримьорския стол. Слава богу, че персонажът ми вече изглеждаше така, сякаш е преживял война. Винаги бях толкова изпотена...“, спомня си Мила.

Във видеото актрисата вдига тежести под напътствието на своя треньор, който я последвал в Южна Африка заради снимките на филма.

Йовович признава, че в онзи момент вече имала две деца, но била доста здрава, защото спортувала усърдно и имала точната диета, което ѝ давало увереност, че ще влезе в ролята.

„Не можеш да имаш увереност, без да положиш усилие“, признава сега Мила Йовович. След раждането на третото си дете, тя отново започва да тренира и споделя, че не бива да се оправдава с момичетата си.

Каква диета спазвала Мила Йовович преди да забременее с третото си дете? 

По думите на актрисата, тя винаги е била доста по-висока от колежките си и за нейно щастие – твърде слаба, но с напредване на възрастта килограмите започнали да ѝ се лепят. Особено по време на първата ѝ бременност.

„Всичко, което ядох, внезапно ме накара да наддавам на килограми... Ядях шест яйца с бекон и препечен хляб на един път. И това беше просто закуска! Сякаш се хранех като гиганта от Джак и бобеното зърно“, смее се тя.

При втората си бременност Йовович се зарича, че няма да се тъпче твърде много. Тогава има и тежко сутрешно гадене, заради което остава на легло до края на третия триместър. Заради тези проблеми тя не наддала твърде много, но след като се възстановила, то искало да си навакса.

„Разбира се, пак качих много килограми и се озовах на максимум 30 отгоре около Нова година. Имах още три месеца, преди да се роди бебето“, казва още тя.

За да отслабне след появата на втората си дъщеричка, Мила похапвала зърнена закуска с обезмаслено мляко или чай за закуска, след това поглъщала 1 филийка обезмаслено сирене за снак, както и 1-2 ябълки, придружени със солидно количество вода. За обяд можела да си позволи салата с пилешко месо, но само гърди, без кожа. За следобедна закуска винаги имала в кутийка зеленчуци на пара или пуешко месо. Вечерята на звездата била салата с някакъв вид месо или сьомга на пара, пълнозърнест крекер, чай или вода.

Предстои да разберем какъв режим смята да спазва звездата сега, за да изглежда както преди и да върне плочките на корема си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари