IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите по ски пистите

20 февруари 2021 12 00

Вижте визията в планината на любимите си знаменитости

Istock

Стилът на звездите по ски пистите е вдъхновен напоследък от уличната мода. През изминалия месец много от най-любимите ни знаменитости като Бела Хадид, Кайли и Кендъл Дженър, Емили Ратайковски, Софи Търнър, Уини Харлоу се разходиха до курорта Аспен в Колорадо, където демонстрираха впечатляващо скиорско/сноубордско облекло. Повечето от тях бяха заложили на къси пухени якета (тип бомбър), ефектни ботуши за сняг и стилни гащеризони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Всички те показаха, че дебелата зимна екипировка може да изглежда не само стилно, но и дори секси. Кендъл например избра ефектни връхни дрехи като слънчевожълта пухенка в съчетание с черна грейка. В друг ден пък тя облече късо сребърно яке на Prada. Нейната сестра Кайли пък заложи на облекло Moncler в неутрална палитра, която напоследък се превърна в запазена марка на фамилия Кардашян. Освен това тя беше заложила на слънчеви очила Dior. Когато дойде време за каране на моторни шейни, Кайли пък облече бяла пухенка Prada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet)

Междувременно моделът Бела Хадид – близка приятелка на Кардашян-Дженър – също беше забелязана в Аспен, в бял ски клин, който подчертаваше стройните ѝ крака в комбинация с черно яке. Той изглежда ѝ беше подарен от креативния директор на Mugler, Кейси Кадуаладер, който тя беше тагнала в своето стори в Instagram.

Съпругата на Джо Джонас – Софи Търнър пък беше заложила на по-практична сноуборд екипировка в жълто и черно, като и тя, и бременната Емили Ратайковски бяха заложили на бранда North Face. Моделът с витилиго – Уини Харлоу пък се появи в Аспен един ден с наистина впечатляващ червен ски гащеризон, а на другия ден разходи по пистите секси екипировка на Fendi – от главата до петите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари