IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официална рокля или спортен аутфит? Ашли Греъм с нестандартна комбинация за пролет/лято 2021

13 април 2021 08 30

Тя залага не само на тенденциите, но и на комфорта

БГНЕС

Времето навън е толкова променливо, че на улицата може да видим най-различни комбинации между зимни и пролетни дрехи. А ако се пренесем в слънчева Калифорния, ще видим как Ашли Греъм ни показва едно нестандартно съчетание между дрехи, обувки и аксесоари. Дори и да ви се струва странно, продиктувано от карантинния стил, то ще се среща често по време на сезон пролет/лято 2021.

Виждали сме пухкавия модел в официални рокли на известни марки. Да, Ашли е съвсем различна в тях, но като майка и заета жена, тя залага първо на комфорта. А и по време на пандемия все повече хора заложиха на спортните дрехи, които са много по-удобни. Така носенето на клин или анцуг с палто стана напълно нормално. А сега Греъм доказва, че няма проблем да ходи с токчета и къс клин за каране на колело.

От последното селфи на Греъм виждаме, че тя е облечена с кафяв суитшърт на марката The Frankie Shop, съчетан с черни къси панталонки на Adam Selman. Същите бяха истински хит миналото лято, като звездите ги обличаха, не само когато тренираха във фитнеса. Но друго нещо прави впечатление на снимката – моделът е с чехли на висок ток с обемни каишки, а през рамото ѝ виси кожена чантичка на Bottega Veneta в сходен стил. Тя е със златна верига – друг тренд, който срещаме при бижутата и аксесоарите.

Ако се чудите как по-елегантните токчета и чанта отиват на спортните дрехи, ще ви посъветваме да не се колебаете, а да пробвате да копирате стила на Ашли. Вземете си и къси шорти в тъмен цвят, които задължително трябва да имате в гардероба си за пролет/лято 2021. В случай, че не искате да сте с чехли и сандали, може да разчитате на удобството на любимите си бели маратонки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари