IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С дъх на лято: Елизабет Хърли и банските, които винаги са на мода

30 април 2021 16 30

Вдъхновява ни за почивка на топло

IStockphoto

Тя е на 55, но има страхотно тяло и не се срамува да го показва. След като в началото на годината ни провокира с полуголите си снимки, днес Елизабет Хърли ни предизвиква да грабнем куфара и да избягаме някъде на топло. Независимо дали ще изберем популярните за много българи Занзибар, Малдиви или Дубай, ще ни трябват бански.

Британският модел показа, че държи на животинския принт, който колкото и да не допада на някои, продължава да се търси. В своя профил в Instagram тя показва два вида бански с него.

Хърли най-често е с две части – бикини и триъгълни чашки с тънки връзки. От снимките ѝ се вижда, че и двете са с леопардов принт.

Другият модел, носен от звездата, е за дамите, които искат да скрият някои несъвършенства, например коремчето. На кадър със сина ѝ Деймиън тя позира с цял бански с широко деколте, което е с две прегради по средата.

Ако банските на Елизабет не ви вдъхновяват, а перфектните ѝ извивки ви дразнят, то тогава също може да се вдъхновите – да потренирате, за да влезете във форма до лятото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари