IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2021: Елизабет Олсън с модерна промяна на класически стил

18 май 2021 12 30

Актрисата се появи и с нова прическа на червения килим

Снимка: БГНЕС

Елизабет Олсън успя да си тръгне с цели четири награди от церемонията MTV Movie & TV Awards, но победният ѝ поход започна още от червения килим.

През уикенда бяха раздадени статуетките на MTV за най-добрите филми и сериали за 2021 година, като WandaVision с Елизабет Олсън спечели цели четири, включително за най-добро шоу, за най-добър злодей в лицето на Катрин Хан, за най-добър екранен сблъсък и за най-добро представяне в сериал за Елизабет Олсън. Тази година за първи път церемонията се проведе в два дни, започвайки в неделя.

Благодарение на разхлабените мерки в САЩ, червеният килим беше разпънат и по него минаха едни от най-блестящите звезди на киното и телевизията. Пижамите и спортните панталони, които бяха едва ли не задължителни през цялата 2020 година, бяха заменени от красиви костюми, стилни рокли и невероятни бижута. И разбира се, както подобава за едно светско събитие, има поне една звезда, която е променила прическата си и мигновено привлече погледите.

Става въпрос за Елизабет Олсън, която през последните години се подвизаваше с червена коса. Този път обаче тя е решила да се присъедини към тъмната страна, превръщайки се в брюнетка. Актрисата избра семпла прическа, която включваше нисък кок и бретон, като от двете страни на лицето ѝ се спускаха два кафяви кичура. Към това Олсън прибави яркочервено червило и грим в стил котешко око.

За специалната си вечер Елизабет впечатли и с избора си на тоалет, залагайки на къса черна рокля от Miu Miu, върху която бяха пришити десетки малки перли. Благодарение на включените бели точици, Олсън успя да промени класическата черна рокля и да се превърне в една от най-добре облечените дами на червения килим. Актрисата завърши визията с черни сатенени токчета на Sophia Webster, които се отличаваха с кристални сфери на токчетата и струват 495 долара.

Елизабет Олсън

Снимка: Getty Images

Цветно координираното облекло бързо се превърна в задължителен стил през 2021 година, създавайки шикозен ансамбъл между дреха и обувки. Звезди като Кортни Кардашян, Ева Лонгория, Мишел Обама и Джил Байдън също изпробваха тенденцията преди седмици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари