IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2021: Слънцето е на хоризонта и Риана е по бельо

6 юни 2021 15 00

Изпълнителката демонстрира завидна фигура в оранжев ансамбъл

Снимка: Getty

Не ви ли се иска вече да захвърлите дългите ръкави, да оставите всички якета в гардероба и най-накрая да облечете късите панталони, банските и летните рокли? Да, ние също се замечтахме за дни, в които няма да се чудим дали да взимаме чадър или слънчеви очила, дали на обяд ще е също толкова студено, колкото сутринта, и ще ни трябват ли високи обувки или може да си обуем сандалите.

Оказва се обаче, че метеорологичните проблеми са само на нашата географска ширина, тъй като в на места в САЩ хората вече започват да ходят почти без дрехи. Вземете например Риана, която наскоро публикува снимка, заради която ѝ завидяхме не само за страхотното тяло, но и за възможността да носи нещо по-леко.

Барбадоската красавица накара света да спре за няколко минути, след като взриви социалните мрежи със секси снимки в оранжев ансамбъл от сутиен и прашки. Галерията от фотоси показва Риана, която позира като истински модел, показвайки предната, задната и страничната част на новата си придобивка. Разбира се, бельото е от собствената ѝ линия Savage x Fenty, а сутиенът е без презрамки, комбиниран с прашка с висока талия.

„От три минути мисля за описание... но нямам какво да напиша“, гласи описанието под снимките. Напълно разбираме Риана, тъй като фотосите говорят сами за себе си и всеки опит да се опишат може само да им навреди. Фенове и известни приятели на изпълнителката не пропуснаха да коментират галерията, като всички изразиха възхищението си от стегнатата фигура на Рири и невероятния модел бельо.

Как Риана остава във форма?

През годините изпълнителката използва няколко различни треньори, които я поддържат във форма. Един от тях е Джейми Грейнджър, която казва, че известната ѝ клиентка прави абсолютно всичко във фитнеса. Риана често може да бъде видяна и сред природата, където кара колело, катери се или гребе. Дейд Лагрий, който също е работел с Риана, казва пред Livestrong, че тя прави упражнения за баланс и за стягане на мускулите.

Освен че се труди във фитнеса, изпълнителката внимава и какво яде. Когато пътува, тя винаги иска да има протеин в менюто ѝ. Затова личната ѝ готвачка Деби Соломон взима всеки протеин в магазина, както и зеленчуци, ориз и паста. Риана е голям фен на подправките и затова Соломон купува къри и кимион заедно с чесън и лук.

Разбира се, като един истински професионалист в диетите и фитнеса, Риана много добре знае, че нищо не може да бъде постигнато без правилната хидратация. Тя цели да пие поне по осем чаши вода на ден, като това не се променя дори и по време на турне или на дълъг полет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари