IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиан Мур комбинира обикновени чехли с дизайнерско Valentino

16 юни 2021 10 30

Актрисата ни показва какво значи да провеждаш срещи от дома си

Снимка: БГНЕС

Пандемията ни затвори у дома вече повече от година. Някои от нас все още работят от вкъщи, като връщането в офиса остава мираж. Колкото и да ни харесва да седим удобно на дивана и да слушаме любимата си музика за фон, сякаш започна да ни липсва работната обстановка и непрестанното говорене с колегите. Колко още време обаче ще останем в това положение, все още не е ясно и затова трябва да намираме креативни начини, с които хем да изглеждаме елегантно на срещите с шефовете, хем да не ни е толкова топло в летните месеци.

Джулиан Мур се появи в точния момент, за да ни даде един бърз урок по стил, свързан с комбинацията на официално и ежедневно облекло. Актрисата публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда как присъства дистанционно в шоуто на Джеймс Кордън. За визитата си Мур е избрала невероятна комбинация от дизайнерски тоалет и съвсем обикновени обувки. Тя носи сако и риза на Valentino, допълнени от дънки и летни чехли.

„Valentino нагоре и чехли надолу. Какво ли ще стане, ако се изправя?“, пошегува се Мур в социалните мрежи. Всъщност нищо фатално няма да се случи, тъй като чехлите, които е избрала са доста популярни в последно време. Напоследък те могат да се видят върху краката на Кейти Холмс, Рийз Уидърспун и дори Ашли Олсън. Да не говорим, че обувките явно са достатъчно модерни, за да присъстват и на модното дефиле на дизайнерката Фийби Фило. Така че, изборът на Мур е повече от добър.

Колкото и странно да ни изглеждат обувките на актрисата, оказва се, че те ще бъдат голям тренд през следващите месеци. Модни експерти казват, че чехлите са доста удобни и придават нужния комфорт дори и ако стоите на крак повече от необходимите часове. А тъй като ваксинацията продължава и пандемията сякаш се отдръпва, всеки от нас ще иска да прекара колкото се може по-дълго време навън и затова ще са ни нужни доста удобни обувки.

Джулиан Мур доказа, че летните чехли са тук, за да останат и буквално могат да се комбинират с всичко. Имате дизайнерски дрехи в гардероба? Съчетайте ги с летни чехли. А какво да правите с дънките и късите панталони? Добавете ги към летните чехли. Тук няма грешен избор, а най-хубавото е, че тези обувки могат да бъдат носени както на плажа, така и по време на работни срещи било то онлайн, или в офиса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари