IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жълта рокля – задължителна в летния ни гардероб

18 юни 2021 16 30

Рита Ора и Ариана Гранде вече се запасиха с такъв модел

Снимка: iStock

Театрите, концертните зали и кината вече са напълно отворени и никой не е по-щастлив от Ариана Гранде.

След дълга пауза Бродуей отново ще отвори вратите си за посетители и по този повод Гранде и Джеймс Кордън решиха да изразят радостта си, правейки пародия на известния мюзикъл „Лак за коса“. Двамата изпълниха песента „Без повече изолация“, използвайки музиката от „Добро утро, Балтимор“, която е една от централните в мюзикъла на Бродуей.

Преди да направи изненадващото си участие при Джеймс Кордън, Ариана подразни любопитството на феновете си, споделяйки снимки в социалните мрежи. На тях тя носи лятна жълта рокля, която е комбинирала с чорапи и обувки в същия цвят. На едни от кадрите изпълнителката не показва лицето си, но пък на преден план излиза брачната ѝ халка. Преди месец Гранде се венча за приятеля си Далтон Гомес на интимна церемония.

Изпълнението в предаването на Джеймс Кордън включваше доста познати на публиката неща от изолационния живот. Тук бяха шеги за виртуалните срещи по Zoom, леко напомняне за ваксинацията, както и постоянното гледане на сериала Bridgerton, който се превърна в истинска сензация. Малко по-рано през седмицата пък Ариана Гранде показа, че съвсем скоро на пазара ще се появи и новият ѝ аромат „God is a woman“.

Колкото и запомнящо и забавно да беше изпълнението на „Без повече изолация“, в умовете ни се запечата само и единствено жълтата рокля на Ариана. Моделът, който беше къс до коленете, ще бъде една от тенденциите през лятото. Жълтият цвят винаги се свързва със слънцето и топлите дни, а модни експерти твърдят, че всяка жена трябва да има поне една такава рокля в летния си гардероб.

Явно Рита Ора е чула тези препоръки, тъй като наскоро и тя се появи с подобен модел. Нейният избор обаче беше малко по-разкрепостен от този на Гранде, като показваше доста повече от тялото ѝ. Интересният дизайн е изрязан около корема и е с дълбоко деколте, а Ора го допълни с яркочервено червило.

„Австралия! Нямам търпение да започне сезонът на „Гласът“. Записването беше толкова специално изживяване“, написа изпълнителката в социалните мрежи. Тя ще бъде един от съдиите в австралийския формат на музикалното предаване „Гласът“, а компания ще ѝ правят Кийт Ърбан, Гай Себастиян и Джесика Мобой.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари