IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модното правило, което да спазвате това лято

7 юли 2021 08 30

То се състои само от три стъпки

Снимка: iStock

В много отношения всичко изглежда се случва наведнъж – увеличаваме социалните си контакти, връщаме се обратно в офиса, най-накрая отиваме на почивка и се опитваме да се облечем подходящо за жегата. И макар че определено сме забелязали повишение на закачливите модни избори, все още изпитваме същата стара дилема, когато избираме тоалет.

Кое е нещо лесно, което е подходящо за всички събития в списъка ни? Нещо, което можем да облечем набързо и без много нерви? Отговорът на този въпрос се крие в тройното правило, което е впечатляващ трик за намирането на красиво облекло, което може да носите както на романтична среща, така и на среща с приятели.

Всичко, от което се нуждаете, са три ключови елемента, за да заковете тази модна формула – рокля по ваш избор, впечатляващи обеци и сандали. Това е! Това е най-лесната лятна идея, която работи всеки път, особено когато може да променяте стила, за да го направите по-официален или небрежен.

Ето няколко идеи за тази лятна идея, която се състои само от три стъпки

Рокля с големи ръкави

С цветна рокля като акцент, няма да се налага да преосмисляте останалите два елемента. Чифт златни кръгли обеци и сандали на висок ток ще бъдат повече от достатъчни за следващото ви петъчно излизане.

Максирокля

Едноцветен дизайн, съчетан с дълги обеци и обикновени чехли или сандали, винаги ще изглежда като елегантния стил, който ни липсваше по време на изолацията. Ако мислите, че роклята ви е твърде ежедневна и нямате време да избирате друга, просто добавете чифт токчета и ще видите промяната във визията си.

Заложете на цветовете

В момента готик модата се опитва да се завърне, но ако не сте фенове на черния цвят, то няма нужда от притеснение. Все пак лятото е по-подходящо за нещо цветно и забавно. Затова може да изпробвате наслагването на няколко нюанса, като оформите ярка рокля с щампа с големи цветни обеци и сандали. Към това може да прибавите и цветна чанта, за да сте сигурни, че тоалетът ви ще се откроява сред тълпата.

Дълги ръкави

Да, знаем, че лятото никак не е подходящо за дълги ръкави, но ни изслушайте. Въпреки високите температури, които ни мъчат през последните седмици, през сезона има и няколко, макар и малко, хладни вечери, в които имаме нужда от нещо връхно. Но за да не мъкнем някое яке, можем съвсем спокойно да облечем рокля с дълги ръкави, които могат да се навият по всяко време. Когато ни стане студено, просто ги пускаме надолу и сме готови да продължим партито на плажа.

Разнообразете обувките

Платформи, сандали с токчета, маратонки или чехли – всички тези обувки са подходящи за лятото и за роклите, които имате в гардероба. Те ще придадат нужното разнообразие на тоалета ви и се комбинират идеално с големи обеци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари