IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Джуд Лоу обръсна главата си

6 юли 2021 17 50

Айрис Лоу се снима с новата прическа за Vogue

БГНЕС

Кое ли е това момиче с къса коса и грим в цвят маджента, което позира срещу камерата? Може би ви се струва позната? Ако още не може да се сетите, ще побързаме да ви кажем, че на снимката е дъщерята на холивудската звезда Джуд Лоу, която просто е неузнаваема. Моделът претърпя пълна трансформация, като наскоро замени дългата си коса с прическа първи номер, с което изненада последователите си в социалните мрежи.

„Денят дойде! За мен е чест, че ми беше дадена възможност да дебютирам с новата си коса в британския Vogue“. Това написа 20-годишната Айрис Лоу в Instagram, където сподели колаж от фотосесията ѝ, за която позира с прическа като на момче, облечена в риза и черно сако.

Моделът ще се появи на страниците на августовския брой на списанието, при това в съвсем различна светлина от тази, в която сме свикнали да я виждаме.

По думите на брюнетката, денят на снимките бил много специален за нея, защото „паднали“ всичките ѝ задръжки.

Оказва се, че от няколко месеца Айрис носела перука, когато излизала в публичното пространство. И специално за изданието, тя показва как ѝ подстригват косата с машинка, оставяйки ѝ първи номер.

@iris__law

##ididit ???? ##fypツ

♬ original sound - Makayla

По-късно Лоу сподели забавно видео в TikTok, озаглавено с думитеНаправих го!“, в което сваля перуката си и под нея се вижда, че е изрусила свръхкъсата си коса.

„Исках да направя нещо, с което да се почувствам свободна... В деня, в който си обръснах главата, промених живота си. Никога досега не съм правила нещо подобно“, разкрива тя пред модната библия.

В интервюто си пред Vogue Лоу обяснява, че известният ѝ баща я насърчил за промяната във външния вид.

„Нещото, което съм наследила от семейството си, е способността да опитвам нови неща и да не се страхувам“, казва още тя.

Айрис е категорична, че е толкова уверена в себе си, че не ѝ пука какво ще пишат за късата ѝ прическа в медиите.

Момичето дебютира на модния подиум през 2015 година. През 2017-а става лице на козметичната линия на Burberry, а през 2020-а дефилира за представянето на есенната колекция на италианската марка Miu Miu.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари