IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Кайли Дженър е златната кралица

24 юли 2021 16 30

Реалити звездата публикува секси снимка в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър е една от звездите, които не се срамува да показва тялото си, независимо дали става дума за прозрачни рокли, или бански костюми. Макар да не е с точните пропорции, приети от обществото като норматив за сексапил, тя доказва, че когато човек обича и вярва в себе си, другите ще го последват. 

Наскоро Дженър сподели нова секси снимка в социалните мрежи, показвайки че лятото все още е тук. Ние малко забравихме за горещите дни, тъй като страдаме от студен циклон, преминаваш през страната ни, но Кайли успя да вдигне градусите. За да започне обратното броене до месеца на Лъва, звездата публикува своя снимка по бански. Самата Кайли е зодия лъв иа на 10 август ще навърши 24 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

"Сезонът на Лъва се зарежда", написа тя под кадъра. На него, като една истинска лъвица, Дженър блести в златист бански от две части. Горнището се завързва отпред и се отличава с малко по-дебели презрамки отколкото сме свикнали да виждаме върху тялото на звездите тази година. Долнището обаче е точно в тенденциите за лято 2021, като е високи връзки, стигащи чак над бедрата. 

Дженър вече може да се похвали с чудесно лято, изпълнено с много пътувания и плажуване с приятели. Въпреки продължаващата пандемия, звездата замина за Айдахо със семейството си, за да отпразнуват четвърти юли. След това Кайли трябваше да се завърне за малко в реалността, за да пусне своя мини поредица в YouTube, озаглавена "Inside Kylie Cosmetics", която показва създаването на козметичните й продукти. Заедно с това се отбеляза и стартирането на нова ера от марката - чисти и веган формули, които ще бъдат в полза на природата и животните. Добавете и превръщането на дъщеря й Сторми в следващия наследник на компанията и ще видите, че Кайли наистина не е имала много свободно време. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

"Сторми има много силни мъже и жени в своя живот, но също така има и много силни жени по света, към които да гледа. Мисля, че беше без съмнение за мен, майка ми и целия ми екип, че трябва да бъдем заобиколени от силни жени", казва Дженър в втория епизод от поредицата си. Тя допълни, че Сторми ще пусне своя марка съвсем скоро, като се разбра, че тя ще бъде насочена към бебета. 

От своя страна, Кайли смята да разшири бизнеса си, създавайки линия за бански. От снимките в социалния й профил изглежда, че това е една от дрехите, която най-много обича, така че сме сигурни, че и в този аспект от модата Дженър ще има успех. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Бети ( преди 2 години )