IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трико, тюрбан и високи платформи - просто Лейди Гага!

3 август 2021 10 00

Изпълнителката продължава да впечатлява със стил

Снимка: Getty Images

Като че ли Лейди Гага трудно може да ни изненада с избора си на тоалет. Все пак това е звездата, която отиде на наградите на MTV с рокля, направена от сурово месо. Затова, когато изпълнителката се разходи по улиците на Ню Йорк с интересно облекло, не очаквахме това да ни хване окото, още повече да говорим за него в продължение на дни. 

Но тоалетът на Гага със сигурност ни опроверга. Тя излезе в Голямата ябълка, носейки изцяло черен аутфит, който включваше кожено трико, шал, оформен в тюрбан, голямо сако, свободно оставено върху рамената, дълги блестящи чорапи и ботуши на високи платформи. Гарниран с големи слънчеви очила, тоалетът на Гага беше като излязъл от филма за фамилия Гучи, който ще направи премиерата си чак през ноември. 

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

Според Daily Mail, изпълнителката е напускала модерен търговски център в Манхатън, а тълпа от фенове са я чакали, за да получат автограф или снимка. Гага е в Голямата ябълка от няколко дни и не спира да вдъхновява и да впечалтява с тоалети. Наскоро тя се появи с ангелски крила и същите високи ботуши с остро токче. 

Звездата е в Ню Йорк за предстоящия концерт в чест на 95-ия рожден ден на Тони Бенет. Тя репетира усилено за специалното си изпълнение с рожденика по време на събитието, озаглавено "Още веднъж: Вечер с Тони Бенет и Лейди Гага". То ще се състои на 3 и 5 август в Радио Сити Мюзик Хол, където се провеждат и наградите "Тони". Според Daily Mail, дуетът се очаква да запише някоя песен, която да бъде пусната по музикалните радиа и телевизии. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари