IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Бела Хадид с идея за секси тоалет

9 август 2021 17 50

Моделката вече се влюби в дрехите с кламер

Снимка: БГНЕС

Много добре знаем за какво може да се използва кламерът. Той ни е полезен, когато искаме да съберем няколко документа на едно място и да им попречим да се разпилеят, но в последно време канцеларският материал се използва по съвсем различен начин. По някаква странна причина той намери място в модната индустрия и бързо се превърна в любим на множество звезди.

Една от дамите, които не може да се насити на дрехите с кламер, е Бела Хадид. Тя беше сред моделите, които стартираха тази тенденция заедно с Кендъл Дженър по време на дефилето на Jacquemus в Париж. И докато Кендъл явно смята, че подобни дрехи не са подходящи за ежедневна употреба, то Бела Хадид е на съвсем друго мнение. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Наскоро сестрата на Джиджи Хадид показа своя прочит на секси лятно облекло, което включваше именно новата модна тенденция. Споделяйки сннимки в социалните мрежи, тя носи късо черно горнище с дълъг ръкав, чийто две страни едва се свързват с помощта на кламер. Почти цялата горна част на тялото на Бела се вижда, но това изглежда по никакъв начин не й пречи. Тя комбинира дрехата с пола в черен цвят, чиято дължина стигаше до коляното, завършвайки с високи ботуши и голяма чанта. 

Поредицата от снимки показва и Бела в компанията на свои приятели, които обаче далеч не са стилни като моделката. По-скоро те заложиха на ежедневни тоалети от тениска, къси панталони и бейзболни шапки. "Прекрасна вечеря, с която да отпразнуваме края на работния процес и началото на няколко седмици почивка!", написа тя в социалните мрежи. 

През уикенда звездата сподели видео в TikTok, на което носи перука с къс бретон и боядисани краища. Оказва се, че косата е била избрана за поредната фотосесия на моделката, но явно я е вдъхновила за нова прическа. В последната си публикация Бела показва, че е боядисала няколко кичура, които свободно се спускат по двете страни на лицето. 

@babybella777

I did this is in one take did I do it right xx @lilmami_lani @erinparsonsmakeup I love you guys out there this app rocks I love watching U all??❤️

♬ Baddies only - maria

Докато новата прическа на Хадид не ни допада толкова много, със сигурност бихме изпробвали идеята й за секси тоалет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари