IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мадона продължава да покорява модни върхове

31 август 2021 12 30

Този път тя се снима в реклама на Swarovski

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Мадона - Лурдес Леон - получи поредното признание в модния бранш.

24-годишната Лурдес се превърна в лице на новата рекламна кампания на Swarovski, която ще представлява хора от всички култури и ориентации. Леон, която е първото дете на Мадона и Карлос Леон, е облечена в тенденциите на Z покелението, носейки зелен топ, дънки с ниска талия със свободно пусната коса. Тоалетът й, разбира се, е допълнен от бижута на Swarovski, като дори присъстват и в зъбите на Лурдес. 

Дъщерята на Мадона не е новак в модната индустрия. Преди това тя е работила с Parade x Juicy Couture, Gypsy Sport и Стела Маккартни. Тя също така доби популярност, когато показа необръснатите си мишници по време на дефиле на Марк Джейкъбс. Наскоро Лурдес беше сред осемте модели, които застанаха на корицата на септемврийския Vogue. Изданието ще носи името "Поколението на Америка: Моделите, които променят индустрията". Леон е заснета до Бела Хадид, Кая Гербер, Прешъс Лий, Анок Йай, Ариел Никълсън, Шери Ши и Юми Ну.

 

Пред Vogue Лурдес говори за това какво е да си дъщеря на една от най-известните поп звезди на всички времена. "Хората си мислят, че едно неталантливо дете, което е получило всичко на готово, но това не е вярно", казва тя. Разкрива, че сама е платила обучението си в колежа и живее в Бруклин, доста далеч от бляскавите сгради на Холивуд. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Въпреки че е много важно за Леон сама да изгради успеха си, тя и Мадона споделят любовта към танците. "Един учител ме научи да разбирам движенията по съвсем различен начин. Използваш тялото си, за да промениш пространството около себе си", разкрива моделката. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Сиса ( преди 2 години )
Тази, ако не беше майка й, никога нямаше да се качи на моден подиум.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар