IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аня Тейлър-Джой с поредна важна стъпка в модната индустрия

27 октомври 2021 11 00

Тя се превърна в лице на Dior

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След като през целия награден сезон на тази и миналата година беше облечена в тоалети на Dior, Аня Тейлър-Джой направи взаимоотношенията си с марката още по-сериозни. От модната къща обявиха, че актрисата е новият им глобален посланик за мода и грим.

В официално съобщение Dior написаха, че Тейлър-Джой ще си партнира с тях, показвайки невероятното наследство на Dior и промотирайки дизайните и визиите на креативния директор Мария Грация Кюри и на креативния и визуален директор на грима Питър Филипс.

Решението на Dior да превърне Аня в следващия си глобален посланик не изненада никого. През последните години актрисата разви тясна връзка с марката, избирайки я за голяма част от светските събития, на които присъства. След сериала The Queen's Gambit, Тейлър-Джой се сдоби с огромна слава и това наложи промяна в гардероба ѝ и избирането на по-елегантни и подходящи тоалети за червения килим. На помощ се притече Dior и стилистът Лоу Роуч.

Всичко започна по време на наградите „Златен глобус“, където Аня се появи с емералдова зелена рокля, направена от Кюри, която беше комбинирана с меко опушено око и леко червени устни, дело на Филипс. Постепенно все повече тоалети на Dior се озоваваха върху тялото на актрисата, като пайетената рокля, носена в Атина за модното шоу на марката; дългият жълт шал, разперен на червения килим преди наградите „Еми“ тази година; и най-скорошната визия от Венеция, където Аня носеше розова рокля и малка розова шапчица.

Тейлър-Джой е поредната млада звезда, която се присъединява към семейството на Dior. Преди това марката подписа с тенис звездата Ема Радукану, която също става глобален посланик за мода и красота. 18-годишната шампионка от тазгодишния US Open завладя сърцата на голяма част от спортните фенове не само с играта си на корта, но и с невинното си излъчване и естествена красота.

„18-годишният британски тенис виртуоз – победил от US Open 2021 – вече успя да разтърси света със своя уникален стил на игра, мултикултурна личност, автентичност и невероятна кариера“, гласеше съобщението, с което Dior разкри партньорството.

Извън успехите ѝ в модата пък Аня Тейлър-Джой продължава да завладява Холивуд. Сега очакваме да я видим на голям екран в Last Night in Soho, след което ще участва в The Northman, The Menu и Furiosa. Ролята ѝ в The Queen's Gambit вече я утвърди като един от талантите на киното и телевизията, печелейки ѝ номинация за „Еми“ и наградите „Златен глобус“, „Изборът на критиците“ и „Изборът на гилдията на актьорите“.

Ако Аня Тейлър-Джой продължава с огромните успехи, сме сигурни, че доста често ще я виждаме на червения килим в прекрасни тоалети от Dior.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари