IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян тръгва по стъпките на Риана

27 октомври 2021 12 30

Риалити звездата със своя колекция бельо с Fendi

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички знаем в колко успешна бизнес дама се превърна Риана. Изпълнителката заряза сцената и албумите, за да се фокусира върху съвсем други начинания и доказа, че всъщност може много повече от просто пеене. Риана започна колаборация с гиганта Fendi, с който направи колекция бельо, последвана от козметика и дрехи. Последното обаче не беше толкова успешно колкото първите две и затова звездата реши да се занимава само с тях.

Пробивът на Риана явно е впечатлил не само феновете и критиците, но и част от известните личности. Една от тях е Ким Кардашян, която реши да тръгне по стъпките на изпълнителката и да създаде своя колекция бельо с Fendi. Колаборацията се осъществява между модния гигант и марката SKIMS, която е собственост на риалити звездата.

Новината беше потвърдена от самата Кардашян в социалните мрежи. Тя сподели няколко снимки от официалната фотосесия, показвайки новите артикули, които феновете ще могат да закупят от следващия месец. Засега е ясно, че в колекцията ще присъстват прозрачно черно бюстие и чорапогащник, зелено боди и яке в същия цвят, черно и кафяво боди с дълъг ръкав. Върху всички тях са изрисувани логата на SKIMS и Fendi.

„Представям ви Fendi x SKIMS – първата по рода си колаборация, която обединява луксозността на Fendi и иновациите на SKIMS. Лимитираната серия ще бъде пусната на 9 ноември“, написа Ким под публикацията. Артикулите ще бъдат достъпни в сайта www.fendiskims.com и в избрани магазини на Fendi.

Слуховете за колаборация между Ким и Fendi се зародиха още през лятото, когато тя беше засечена в главната сграда на марката в Рим. Освен това дизайнерът Ким Джоунс, който в момента е креативен директор на модната къща, е дългогодишен приятел на звездата. Слуховете се засилиха, когато персонален асистент по пазаруване от Великобритания публикува снимки от колекцията в Instagram, но малко по-късно ги изтри. Феновете обаче успяха да направят скрийншотове и да ги разпространят в социалните мрежи.

Това е първото голямо партньорство на SKIMS с друга модна марка. Според публикацията на Ким, колекцията ще бъде продавана и на нейния сайт от 9 ноември. Засега не е ясно точно какви ще са ценовите диапазони.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари