IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън, разбрахме замисъла на роклята ти!

2 ноември 2021 16 30

Тя и принц Уилям присъстваха на климатичната среща на ООН

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В момента световните лидери обсъждат последната възможност за спасяването на планетата ни. В Гласгоу се провежда ежегодната среща на ООН за промените в климата, а еколози я определят като решаваща за бъдещето на Земята и като последен шанс да променим развоя на събитията. Ако сега не се вземат важни решения за намаляване на замърсяванията, убиването на животни и унищожаването на гори и растения, светът се е запътил към сигурна смърт.

За важната среща дойдоха лидери от цял свят, като сред тях бяха и принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двамата са като своеобразни домакини и заместват кралица Елизабет II, която трябваше да си остане у дома по лекарско нареждане. Все пак тя изпрати видеопослание към присъстващите, с което насърчи да се спаси светът заради бъдещите поколения.

За специалната вечер Кейт Мидълтън отново впечатли с избора си на тоалет, който много фенове сметнаха, че има скрито послание. Тя избра дълга синя рокля от Eponine с дълги ръкави и високи рамена, която комбинира с тъмносини токчета. Върху тоалета беше закачена малка брошка на червен мак, която се използва като почит към загиналите британци в двете световни войни.

Кейт и

Снимка: Getty Images

Роклята на Кейт, която досега не е виждана от феновете, най-вероятно не е нова, тъй като изглежда като дизайн от миналогодишната колекция на Eponine. Това по никакъв начин не ни изненадва, тъй като Мидълтън многократно е показала, че мисли за природата и избира да носи тоалетите си по няколко пъти. Синият цвят на роклята накара феновете да я свържат с океаните и да си помислят, че Кейт не е избрала тоалета случайно. Според потребителите в социалните мрежи, по този начин тя иска да покаже колко важно е световните води да останат в чистия си син цвят и да се намали замърсяването им.

Камила Паркър-Боулс, която също беше сред гостите, реши да следва стъпките на Кейт в рециклирането. Тя избра тоалет от Bruce Oldfield, чиито копчета бяха от стари дрехи.

Малко преди срещата на върха в ООН, Кейт и Уилям решиха да поговорят за промените в климата с бъдещото поколение. Двамата пристигнаха в Шотландия в ранните часове на понеделник, като веднага се насочиха към изпълняването на задълженията си. Те посетиха скаутски клуб в Глазгоу, за да се срещнат с млади скаути и да чуят техните обещания за това как могат да променят света.

Кейт, която е един от президентите на Асоциацията на скаутите и Уилям участваха в няколко събития и демонстрираха как скаутството помага на младите хора да развият умения, които ще помогнат за спирането на климатичните промени. Те си направиха вегетариански бургери, „разпръснаха“ семена от диви цветя и усвоиха основите на поддръжката на велосипеди.

Кейт и

Снимка: Getty Images

Херцозите също така се срещнаха с 12-годишния Луис Хоу, който е един от 26-те посланици на инициативата #OneStepGreener. Чрез скаутството си, момчето предизвиква всички училища в Шотландия да намалят изхвърлянето на храна, а излишъкът да се употребява за създаването на ястия за нуждаещите се, използвайки и екологично чисти опаковки.

Кейт и Уилям бяха облечени съвсем обикновено за срещата си с децата, като херцогинята носеше жилетка от Ganni, направена от 100% рециклиран полиестер, комбинирана с черни дънки и черен пуловер. Съпругът ѝ заложи на синя риза, зелен пуловер, тъмносини панталони и кафяви обувки.

Кейт и

Снимка: Getty Images

През октомври Кейт Мидълтън отново показа, че мисли за природата. Тогава тя се появи със стара рокля на наградите Earthshot в Лондон. Дизайнът от Александър Маккуин беше в лилаво с къси ръкави и допълнен от бляскав колан. Първоначално роклята е носена от Мидълтън през 2011 година на събитие в Лос Анджелис преди раздаването на наградите BAFTA.

Малко преди наградите Earthshot да бъдат раздадени принц Уилям заяви, че иска децата му да живеят в един по-добър свят, където чистият въздух ще бъде нещо нормално, а отпадъците няма да се изхвърлят на неправилните места.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари