IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Сиара, изглеждаш великолепно!

4 ноември 2021 16 30

Изпълнителката с нов урок по мода за червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тя има право, тя е икона, тя е легенда и тя е центърът на вниманието!

Всичко това важи с пълна сила за Сиара, която отново ни показва какво означава стил и красота на червения килим. Изпълнителката присъства на наградите ACE в Ню Йорк и без проблем прикова погледите към себе си. След невероятната си изява по време на събитието Women in Hollywood, Сиара продължава да доказва на света, че роклите с големи цепки са нейна запазена марка.

На 2 ноември звездата облече малко по-различен тоалет от този за Women in Hollywood, с който ни напомни, че есента е тук. Тя избра дълга рокля от LaQuan Smith, която е част от колекцията пролет-лято 2022. Блестящият ансамбъл на 36-годишната изпълнителка се състоеше от кафяво, украсено с пайети боди с висока яка, комбинирано с макси пола в същия дизайн с висока цепка до бедрата. Външният вид беше допълнен от кафяви токчета, които се подаваха изпод полата.

Сиара Getty

Снимка: Getty Images

Сиара, която винаги е отличник в модния отдел, съчета удобната за есента визия със бляскав, топъл грим, подходящ за сезона, комбиниран с бежово-розово червило и минимално количество бижута. Но може би това, което беше истинската звезда във външния вид, беше косата на изпълнителката, която беше накъдрена и свободно прибрана на висока опашка, като няколко кичура падаха около лицето.

Стилната визия идва само няколко дни, след като Сиара впечатли последователите си в социалните мрежи с костюма за Хелоуин. Тогава тя се превъплъти в Селена Кинтания, като повтори визията ѝ от последното ѝ изпълнение на сцена през февруари 1995 година. „Легендарната Селена! Упражнявам се да науча испански и се забавлявам истински. Исках и костюмът ми да бъде в чест на латиноамериканската култура. Това беше забавно!“, написа изпълнителката в социалните мрежи.

Във видео, публикувано в Instagram, тя говори на камерата и казва „Здравейте! Името ми е Селена, не Сиара. Честит Хелоуин!“, след което изпраща целувка на феновете си. В друго видео тя пее и част от хита Bidi Bidi Bom Bom на легендарната певица.

Шоуто на Селена, от което е и костюмът на Сиара, се случва в Хюстън малко преди убийството на изпълнителката от Йоланда Салвадир на 31 март 1995 година. Престъплението е извършено само две седмици преди Селена на навърши 24 години. Салвадир е осъдена на доживотен затвор през октомври 1995 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари