IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода – Гери-Никол носи панталон с жартиери

10 ноември 2021 15 00

Певицата показа нестандартна визия в социалните мрежи

Pixabay

Pixabay

Гери-Никол е една от младите изпълнителки на сцената, която често привлича погледите с нестандартната си визия. В своите профили в социалните мрежи тя често показва най-новите си модни находки, много от които са на световноизвестни марки. Наскоро тя се появи с доста интересно предложение за есенен панталон.

„Здравейте! Как сте в този прекрасен ден?“, написа звездата в Instagram, споделяйки селфи от асансьора.

На кадъра Никол е с къси панталонки с драперийки, които приличат на долнище на лятна пижама. Към тях има жартиери, прикачени към широки крачоли.

Най-вероятно моделът в цвят слонова кост, на който се е спряла звездата, е закупен от някой бутик в Италия, където тя бе заедно с гаджето в средата на октомври.

Гери е съчетала панталона, който е с връзки на кръста, с къс топ в сходен цвят, както и дънково яке. В ръката си носи кожена миничантичка.

Вместо да обърнат внимание на последния аутфит на изпълнителката, феновете ѝ пишат, че очакват нова песен от нея, обещана им още в края на лятото.

Наскоро Гери-Никол сподели провокативни снимки от фотосесия, която най-вероятно е направена по случай новото видео към последния ѝ сингъл, който се казва „Бутай“. Там тя носи оскъдно бюстие, което едва прикрива нейния бюст.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари