IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел и обеците ѝ с формата на Сатурн, съответстващи на татуса ѝ

16 ноември 2021 14 30

Разберете защо попзвездата има специално отношение към тази планета

Адел и гаджето й Рич Пол; Снимка: Getty Images

Адел и гаджето й Рич Пол; Снимка: Getty Images

На последната си официална изява, специално за телевизия CBS, Адел се появи с обеци във формата на планетата Сатурн, които съответстваха на нейната последна татуировка.

Британската попзвезда има специално отношение към планетата с пръстените, което е свързано до голяма степен с астрологията. 33-годишната Адел призна в интервю, че нейният живот е „бил разтърсен“ именно от Сатурн.

Певицата е заснела двучасов специален филм за CBS, който носи името Adele One Night Only и който се излъчи в неделя вечер. Именно тогава изпълнителката на хита Hello носеше чифт златни обеци с форма на Сатурн, проектирани от креативния директор на Schiaparelli – Даниел Роузбери.

Адел, чието фамилно име е Адкинс, има татуировка с тази планета на дясната си предмишница, а тя пък има дълбоко значение за нея. Оказва се, че животът на звездата се променя изначално, именно след значимото, според астрологията, събитие „Завръщането на Сатурн“.

Миналият месец Адел обясни пред списание Vogue следното: „Завръщането на Сатурн в моя живот съвпадна с мястото, където загубих сюжета. Това събитие тотално разтърси живота ми. Коя съм аз? Какво искам да правя? Какво ме прави истински щастлива? Всички тези въпроси изникнаха изведнъж.“

В астрологията въпросното завръщане на Сатурн се случва на всеки 27 до 29 години и половина и представлява ново начало, така че всеки достига своето завръщане на Сатурн на възраст между 27 и 30 години.

За този период Сатурн завършва една пълна обиколка около Слънцето и буквално се връща към същия зодиакален знак, в който е бил, когато човек се е родил.

По време на завръщането на Сатурн, което продължава 2, 5 до 3 години, човек се сблъсква лице в лице със собствените си проблеми и е принуден или да ги разреши, или да ги преразгледа. В най-добрия случай човек успява да превърне лимоните, предложени му от съдбата, в лимонада или казано с други думи, да се поучи от житейските уроци, предложени му от Сатурн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Адел вероятно има предвид, че завръщането на Сатурн в нейния живот я е подтикнало към развода ѝ с бащата на сина ѝ Анджело – Саймън Конеки, с когото очевидно не са били много щастливи, както и към драстичното ѝ отслабване в последните две години.

Обеците на Адел, която може да се похвали със 166 милиона последователи в социалните мрежи, пасваха не само на нейната татуировка, но и на мястото, на което тя се изяви, а именно – обсерваторията „Грифит“ в Лос Анджелис, където се помещава един от най-впечатляващите планетариуми в света „Самюел Ошин“.

Сред публиката, която се наслаждаваше на медения глас на певицата, беше и нейният деветгодишен син Анджело Джеймс, който никога досега не я беше виждал да пее на живо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS (@cbstv)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари