IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода – Деми Мур с кариран шлифер

18 ноември 2021 16 30

Звездата получи безброй похвали за вида си

Getty

Getty

Елегантна, зашеметяваща, красива... Това са само малка част от определенията, които фенове на Деми Мур ѝ дадоха, след като тя сподели поредната си стилна визия. Но не си мислете, че става дума за черния велурен костюм, с който я видяхме на едно официално събитие. Този път тя впечатли със страхотен модел връхна дреха.

За своята разходка моделът носи чудесен шлифер тип „рокля“. Но той не е едноцветен, каквито срещаме обичайно през есента, а е в популярен принт – ситно каре в кафяво и черно.

Тренчът, който впечатли почти 90% от последователите на Мур, се отличава с широката си периферия, под която тя носи по-дебела пола.

И ако си мислите, че шлиферът на Деми е нов, се лъжете. Със същия я видяхме по време на Седмицата на модата в Париж миналата година. Тогава тя го бе съчетала с мрежеста блуза в черно и пола с по-голямо каре.

Макар шлиферите с по-ситно каре да не са от най-предпочитаните за сезона, скоро ще дойде ред на палтата със същия принт, които някои от нас обожават.

Ето и още идеи за вашия есенен гардероб:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари