IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода – Мария Шарапова с перфектния шлифер

15 ноември 2021 16 30

Тенисистката показа стил из улиците на Париж

БГНЕС

БГНЕС

Малко преди Лолита Османова и Григор Димитров да се разходят из улиците на Париж и да посетят няколко ресторанта, Мария Шарапова посети френската столица. Бившата приятелка на българина показа стил, снимайки се до артинсталация.

„Ако не мога да получа Кристо, ще се задоволя с Калдер“, написа тя, изтъквайки, че не е успяла да види на живо опакованата по проект на Христо Явашев Триумфална арка.

Позирайки до творбата в червено на американския скулптор Александър Калдер, Шарапова показва страхотен модел шлифер, който е идеален за по-топлите есенни дни. Той е с цвят между кафяво и масленозелено, като се отличава с по-широката си периферия и ръкави, напомнящи на модата през 80-те.

Макар да изглежда твърде тънка за сезона, връхната дреха на Мария не е за подценяване. Много марки предлагат такива с подплата, която носи топлината, от която се нуждаем сутрин и вечер.

Разглеждайки профила на звездата, ще забележите, че тя обожава свръхголеми шлифери и манта.

Ще мине ли под венчило скоро?

В последно време Шарапова не е от най-активните в социалните мрежи, а ако пусне своя снимка, то на нея тя е с по-широки дрехи. Още лятото се заговори, че тенисистката може да е бременна и затова се крие. От друга страна феновете ѝ очакват с нетърпение нейната сватба.

В интервю за MSN, спортистката сподели, че все още няма големи планове за венчавката, защото в момента на всички нас ни е трудно да си правим кой знае какви планове.

Шарапова изтъкна, че тя и Александър Гилкс не са говорили за дата, защото искат да дойде време, в което ще могат спокойно да поканят гостите си, без да ги притискат със сложните обстоятелства на пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари