IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Хали Бери, сексапилността ти отива!

22 ноември 2021 08 30

Актрисата в момента промотира новия си филм Bruised

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всеки път, когато Хали Бери излезе от дома си, е почти гарантирано, че тоалетът ѝ ще бъде забележителен. И за наше щастие, актрисата в момента промотира новия си филм Bruised, което означава множество премиери, интервюта и светски събития, на които Бери ще може да покаже пълния си потенциал от моден вкус.

В понеделник актрисата се появи в предаването на Джими Кимъл, като прикова погледите още преди да е седнала срещу водещия. За гостуването си Бери избра шикозна и секси минирокля с дълбоко деколте, което стигаше чак до коремните ѝ мускули. Там то се среща с голям кожен колан, закопчан със златна тока във формата на змия. Подгъв с ресни и широки ръкави завършиха тоалета, който актрисата допълни с тънки златни обеци и няколко златни пръстена.

Хали Бери

Снимка: Getty Images

Роклята на Бери беше съчетана с черно-златни обувки на тънък ток и разделена на път коса. Гримът на актрисата беше минималистичен, състоящ се само от лек гланц и фон дьо тен.

Преди няколко дни Хали стъпи на червения килим, носейки още един впечатляващ тоалет. Актрисата, която в новия си филм играе боец от ММА, търсещ изкупление на ринга, носеше сребърен гащеризон с корсет, допълнен от сако в същата гама. Бери сподели няколко снимки от събитието, на което присъстваше заедно с приятеля си Ван Хънт. В социалните мрежи тя благодари на целия екип и актьорски състав, които са ѝ правили компания по време на снимките.

„Все още съм пълна с емоции от премиерата в събота. Да споделя този любовен труд с публика за първи път е чувство, което не мога да опиша“, написа Бери в Instagram. В Bruised актрисата не само играе главната роля, но и е режисьор. Пред InStyle тя споделя как е успяла да балансира физическите тренировки с играта и режисурата.

„Тренирах по четири-пет часа на ден, учех шест различни дисциплини в бойните изкуства, като в същото време тренирах силови упражнения и се възстановявах, което е много важно. Успях да се развия и в психически вариант, защото трябваше да се справям с няколко задачи едновременно“, казва актрисата пред InStyle.

Премиерата на филма Bruised се състоя на 17 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари