IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Дженифър Лорънс впечатли на червения килим

6 декември 2021 14 30

Промотира новия си филм Don't Look Up

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс най-накрая се появи на червения килим, дебютирайки наедрялото си коремче.

Актрисата, която очаква първото си дете, досега избягваше публичните прояви, опитвайки се да запази личното пространство на бебето още преди то да се е появило на бял свят. Сега обаче Лорънс трябва да изпълни професионалните си ангажименти и да не позволи на бременността да я спре. Бъдещата майка се появи на червения килим в Ню Йорк за премиерата на новия ѝ филм Don't Look Up.

Актрисата, която позира и с колегата си Леонардо ди Каприо, пристигна в блестяща златна рокля на Dior, отличаваща се с полупрозрачни ръкави. Тя допълни зашеметяващия си ансамбъл с бижута на Tiffany & Co., а косата ѝ беше прибрана в нисък кок. Роклята по перфектен начин описваше наедрялото коремче на Лорънс, показвайки че раждането на бебето ще бъде съвсем скоро.

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty Images

След дълго отсъствие от светските събития, Дженифър се завърна сред своите колеги през октомври, когато присъства на специална прожекция на Don't Look Up в Лос Анджелис, на която целият екип отговаряше на въпроси от зрителите. Тогава Лорънс избра стилна зелена рокля от Ciao Lucia, която по никакъв начин не прикриваше корема ѝ. Тя допълни визията с червени токчета.

На официалната премиера на филма в Ню Йорк актрисата заяви, че е щастлива да бъде заедно с целия екип и няма търпение феновете да видят Don't Look Up. Освен Лорънс, на екран ще видим още Леонардо ди Каприо, Мерил Стрийп, Джона Хил, Ариана Гранде, Тимъти Шаламе и още много други звезди. „Мерил Стрийп е най-великият актьор на всички времена и когато я гледаш на живо, разбираш защо“, казва Дженифър пред Entertainment Tonight.

Въпреки огромния списък от звездни актьори, Лорънс е била впечатлена от друг човек на снимачната площадка. „Мисля, че най-много се зарадвах да бъда около Ариана Гранде. Защото нашият свят не се допира до този на музикантите и това, което тя прави, е толкова различно от моето“, казва още актрисата. Тя се пошегува, че пее доста сходно с Гранде и съвсем скоро ще издаде свой собствен албум.

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty Images

Що се отнася до това какво очаква от майчинството, Лорънс заяви, че ще се учи с всеки ден и въобще не мисли няколко хода напред. Едно обаче е сигурно – тя ще се опита да запази личното пространство на бебето си колкото се може по-дълго. „Не искам никой да се чувства добре дошъл в неговото съществуване“, категорична е звездата.

Все още Дженифър не е разкрила кога точно ще ражда и какъв е полът на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари