IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс показа наедрялото си коремче

17 ноември 2021 14 30

Актрисата е бременна с първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс най-накрая даде на хората това, което искат – кадър на наедрялото си коремче.

Актрисата, която е бременна с първото си дете, рядко говори за личния си живот и досега не беше потвърдила новината, че ще става майка. Официално думите все още не са изречени, но в този случай една снимка казва повече. Или, за да сме по-точни, едно видео.

На 16 ноември от Vanity Fair пуснаха клип, в който Лорънс говори за новия си филм Don't Look Up и споделя детайли за всяка една сцена, която виждаме в трейлъра. За интервюто си Дженифър носеше черна плетена рокля с перлено колие и златен синджир. Визията ѝ напълно се различава от тази, която героинята ѝ Кейт Дибиаски би носила. Астрономката е по-скоро фен на нестандартната мода и мълета като прическа.

Благодарение на черната рокля, която описваше чудесно извивките на тялото на Лорънс, успяхме да видим наедрялото коремче на актрисата. Разбира се, от Vanity Fair не зачекнаха темата за бременността, но феновете бяха доволни и на малкото, което им бе показано.

По време на видеото Дженифър говореше само за новия си филм, описвайки героинята си като безстрашен човек, който иска да бъде забелязан от хората и те да чуят това, което има да казва. Както актрисата обяснява във видеото, визията на Кейт е голяма част от характера ѝ и именно затова екипът изпробва различни стилове прически, различни перуки, докато намери правилната.

Кейт също така носи и много обеци за носа – нещо, с което Лорънс трудно е свикнала. „Обеците в носа – едната просто виси, а другата е с магнит. И много, много пъти без да искам вдишвах този магнит и трябваше да го изплюя пред Леонардо ди Каприо“, казва актрисата.

Филмът Don't Look Up е режисиран от Адам Маккай и събира на едно място истински звезден състав. На екран ще видим Мерил Стрийп, Тимъти Шаламе, Джона Хил, Кейт Бланшет и Тайлър Пери. Всички тези имена обаче не са създали такова вълнение за Лорънс, колкото работата ѝ с Ариана Гранде. Последната играе попзвездата Райли Бина и е направила огромно впечатление на Дженифър.

„Това беше едно от най-готините неща в живота ми. Снимах се с нея. Изглеждах като победител от игра по радиото“, казва актрисата с усмивка.

Don't Look Up се очаква да бъде пуснат по кината на 10 декември и ще се появи в Netflix на 24 декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари