IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс и Кук Марони очакват първото си дете

9 септември 2021 15 00

Новината беше потвърдена от представител на актрисата

Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс е бременна!

31-годишната носителка на „Оскар“ очаква първото си дете със съпруга си Кук Марони. Новината беше потвърдена от представител на актрисата. Засега не е ясно какъв е полът на бебето и кога трябва да се появи то, като нито Лорънс, нито Марони обичат да споделят детайли за личния си живот. Двамата държат отношенията си далеч от медиите и рядко се появяват заедно на публични събития.

Лорънс и Марони се запознават чрез общ приятел през пролетта на 2018 година. Малко по-късно те започват да излизат, като държат връзката си далеч от публичното пространство. По онова време източник казва пред списание People, че между тях има страхотна химия и актрисата постоянно се усмихва.

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty Images

Лятото на 2018 година отвежда влюбените в Рим и Париж, като за първи път са хванати от папараците да показват близост. Във френската столица те са уловени да се разхождат ръка за ръка, което се приема като потвърждение за връзката им. Малко по-късно двамата се завръщат в Ню Йорк, където са забелязани да се целуват по време на срещите си.

Малко по-късно след романтичната им ваканция Марони и Лорънс вече бяха сгодени. Слуховете за годежа им се появиха, след като актрисата беше забелязана с огромен диамантен пръстен, а през февруари 2019 година новината беше потвърдена. Следващия месец влюбените организираха и годежното си парти.

„Той е най-добрият човек, когото някога съм срещала“, казва Лорънс през 2019 година, добавяйки че ѝ е било изключително лесно да му каже Да. Още тогава актрисата споделя, че Марони е единственият мъж за нея и ще бъде чест да носи неговата фамилия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

През октомври 2019 година те се женят на церемония в Роуд Айлънд, на която присъстват 150 гости, включително звезди като Адел, Ейми Шумър, Крис Дженър и Ема Стоун. Събитието се е състояло в луксозното имение Belocourt of Newport, което е проектирано през 1894 година от архитекта Ричард Морис Хънт.

Бебето на Лорънс ще има доста звездни приятели, тъй като Адел, Ема Стоун и Ейми Шумър също са майки. Предполагаме, че след няколко месеца в Бевърли Хилс ще се случи една доста интересна родителска среща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари