IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо, Дженифър Лорънс и Мерил Стрийп влизат във вашия дом

9 септември 2021 14 30

Първият тийзър на филма Don't Look Up вече е факт

Снимка: Getty Images

Дългоочакваният и пълен със звезди филм на Netflix Don't Look Up вече официално има първи клип.

Тийзърът беше пуснат в сряда, показвайки на феновете, че новината за събирането на едни от най-успешните актьори не е била лъжа. В краткия клип виждаме Леонардо ди Каприо, който играе ролята на астронома д-р Рандъл Минди, да се успокоява от получена паник атака, след като е разбрал, че към Земята лети унищожителна комета. „Ти си тук сега, ти си тук сега“, казва си той докато си пръска вода върху лицето.

Към Леонардо се присъединява Дженифър Лорънс като Кейт – втори астроном, която заедно с д-р Минди правят откритието, че дните на Земята може би са преброени. Това, което ги изненадва още повече е, че никой от околните не го интересува, че скоро може да умре. Затова те тръгват на обиколка из страната, за да предупредят хората за случващото се.

По време на пътуването си те се срещат с президента (Мерил Стрийп), както и с водещите на сутрешно предаване (Кейт Бланшет и Тайлър Пери). В краткия трейлър виждаме появата на рекордьорката по номинации за „Оскар“ в Белия дом, като към нея се присъединява и Джона Хил. „Към Земята лети комета“, казва Лорънс докато заедно с Ди Каприо представят откритието си на Стрийп и Хил. „Това ще повлияе на цялата планета“, допълва Лео.

Don't Look Up е написан и режисиран от носителя на „Оскар“ Адам Маккей. „Адам има невероятната способност да създава сценарии, изпълнени с хумор и вечни истории. Още като прочетох сценария, знаех, че филмът ще бъде нещо уникално, тъй като зачеква важна тема за света, в който живеем“, казва Ди Каприо пред списание People. Той допълва, че Адам е създал много важно съобщение за обществото, начина ни на комуникиране, приоритетите ни и климатичните промени.

През октомври 2020 година от Netflix потвърдиха, че актьорският състав ще бъде изпълнен с множество звезди. Освен гореспоменатите на екран ще видим Ариана Гранде, Тимъти Шаламе, Мелъни Лински, Майкъл Чиклис, Роб Морган, Томер Сислей, Кид Къди и Химеш Пател. „Актьорският състав на филма Don't Look Up от Адам Маккей е абсолютно невероятен“, написаха от стрийминг платформата.

Don't Look Up ще бъде пуснат по Netflix на 10 декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари