IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс за бягането от славата и пазенето на личния живот в тайна

28 ноември 2021 15 00

Актрисата застава на корицата на Vanity Fair

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс е една от най-колоритните актриси в Холивуд. Изстрелва се към славата с играта си в поредицата „Игрите на глада“, след което получава роли в „Американска схема“, „Х-мен“, „Джой“ и „Наръчник на оптимиста“. Именно за играта си в последния филм получава награда „Оскар“ за най-добра актриса в главна роля.

През 2015 и 2016 година е обявена за най-скъпоплатената актриса, като филмите ѝ печелят повече от 5,5 млрд. долара по целия свят. Тя е единственият човек, роден през 90-те години, който печели „Оскар“ за актьорство. Именно заради това Лорънс е смятана за една от най-успешните и най-талантливи актриси на своето време.

Въпреки наградите, добрите отзиви и любовта на публиката, Дженифър не обича да е под светлината на прожекторите. Тя дори се оттегля от славата през последните няколко години, завръщайки се с филма Don't Look Up, който ще излезе в Netflix на 10 декември. Там Лорънс ще си партнира с Мерил Стрийп, Леонардо ди Каприо, Тимъти Шаламе, Ариана Гранде и много други.

Преди това обаче актрисата застава на корицата на списание Vanity Fair, където говори за славата, правото на личен живот и защо не говори за бременността си.

„Не предоставях качеството, което трябваше. Просто си помислих, че всеки се е изморил да ме вижда. Аз се бях изморила от себе си. Достигнах до период, в който не можех да направя нещо правилно“, казва Лорънс пред Vanity Fair. Допълва, че през по-голямата част от живота си се е опитвала да задоволява хората и да се подчинява на техните очаквания и изисквания. Въпреки това Лорънс е достигнала до точка, в която е имала чувството, че хората не са били доволни от самото ѝ съществуване.

Заради цялото това напрежение актрисата решава да си вземе почивка от славата. Последният ѝ проект е „Х-Мен: Черният феникс“ от 2019 година. През това време тя се отдава на семейството си и успява да забременее с първото си дете. Въпреки огромния интерес на публиката към все още нероденото ѝ бебе, Лорънс запазва абсолютно всички детайли в тайна и отказва да говори за бременността си.

„Всеки един инстинкт в тялото ми иска да предпази личното пространство на бебето колкото се може по-дълго. Не искам никой да се чувства добре дошъл в неговия живот. И смятам, че тази защита започва, като не говоря за него“, казва Дженифър пред Vanity Fair. Засега актрисата не разкрива пола на бебето и кога се очаква неговото раждане. Все пак тя показа наедрялото си коремче по време на интервю за списанието и на премиерата на Don't Look Up.

Актрисата е доста добра в пазенето на личния си живот. От две години тя е омъжена за Кук Марони, с когото все още не са се появявали на светско събитие заедно, а снимките им в мрежите са от папараци. Все пак Лорънс разкри какво е най-хубавото нещо, което може да прави със съпруга си на обществено място.

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty Images

„Обичам да ходя на пазар с него. Не знам защо, но това ме изпълва с радост. Може би, защото е като метафора за брака. Имаме един списък с неща, които трябва да изпълним. Ако работим заедно, ще свършим работата по-добре“, казва тя пред списанието.

Лорънс ревностно пази личното си пространство, защото преди години е страдала от социалните мрежи и недоброжелатели. През 2014 година в интернет се разпространиха нейни голи снимки, които обиколиха света за нула време. Сега, седем години по-късно, актрисата споделя, че травмата от случилото се все още е жива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари