IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари 2021: Джил Байдън със сантиментално бижу

13 декември 2021 12 30

Перфектен подарък за Коледа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бижутата на човек говорят много за него. Някои от нас се насочват към смели, крещящи парчета, които изискват вниманието на околните, а други предпочитат изящни, деликатни дизайни, които имат сантиментално значение. В случая с първата дама на САЩ д-р Джил Байдън изглежда, че колекцията ѝ е интригуваща смесица от двете концепции.

Съпругата на президента Джо Байдън, която редовно прави обединяващо прочувствено изявление с модните си избори, бе забелязана да носи слоеве гравирани златни колиета от Хедър Мур – бижутерка от Охайо, която се гордее с всяко произведение, което създава. Според източници, аксесоарите на Байдън са били създадени по поръчка, а желанието на първата дама е било те да бъдат с почит към семейството ѝ. При по-внимателно проучване става ясно, че тя държи на тези сантиментални бижута и ги носи от години насам.

Екипът на Хедър Мур казва пред InStyle, че д-р Байдън за първи път е била впечатлена от колекцията, когато е получила като подарък от дъщеря си талисман от 14-каратово злато, който гласял „Обама Байдън 2008“, а надписът е бил заобиколен от малки диаманти. Сантименталният аксесоар е закупен през 2008 година, когато Барак Обама печели първия си президентски мандат, а Джо Байдън става неговият вицепрезидент.

Други прелести, които са в колекцията на Байдън, включват персонализиран етикет за самоличност от 14-каратово жълто злато с гравирани имена на всичките ѝ деца, включително и нейният син Бон в долната част, както и няколко блестящи златни верижки, които да държат етикетите на сигурно място. Докато се възхищаваме на бижутата на първата дама, се вдъхновихме да преосмислим подаръците, които да подарим този сезон и да вземем пример от Джил.

В крайна сметка, бижутата остават дълго време в притежание на човек, а персонализираните аксесоари показват допълнителна мисъл и внимание, които няма как да бъдат пропуснати. Всички знаем, че колиетата с наименование са емблематични във всяко отношение, но не е задължително да сложите това под елхата. Може да последвате примера на Кейт Мидълтън, която държи първите букви на децата си близко до сърцето, като ги е сложила на златно колие с тънка верижка. Бижуто е комбинация от майчина любов и елегантност, като по никакъв начин не се набива на очи.

Персонализираните бижута със сигурност ще бъдат чудесен подарък, така че помислете сериозно върху тази идея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари