IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: Дуа Липа, чудесна жилетка!

22 февруари 2022 12 30

Изпълнителката дори получи поздравления от Донатела Версаче

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дуа Липа завърши 2021 година доста успешно. Песента ѝ Levitating се превърна в песен на годината в класацията на Billboard, като стана и най-продаваната онлайн песен, и мелодия, която се пускаше най-много в радиоефира на САЩ. На всичкото отгоре, тя все още е в топ 20 на Billboard.

Но 2021 година не беше успешна само в музикален аспект за Липа. Тя стана една от най-следените фигури в Instagram и спечели още фенове благодарение на модните си публикации, в които показва завидния си стил. В профила ѝ може да видите всичко – от малки плетени бикини до свежи тоалети от известни марки, като Blumarine.

В интервю за списание WSJ изпълнителката погледна назад към впечатляващата си година, говорейки за албума си Future Nostalgia и какво е било чувството да го пусне по време на пандемията. В момента тя се подготвя за предстоящото си турне, като в същото време развива свой подкаст и бюлетин. Интервюто, разбира се, вървеше и със стилна фотосесия, която включваше както черно-бели, така и цветни снимки.

Пред фотографа на списанието Липа облече множество тоалети, които са в съответствие с нейното настроение. В един момент тя носи сива жилетка, която се завързва отпред по начин, който наподобява на корсет. Плетивото от Prada съчетава традиционен силует с дълъг ръкав и дантелени детайли, изкарани направо от будоара. Макар връзките да изглеждат излишни, особено при наличието на цип, това е просто един прекрасен детайл, който е запазена марка на дизайнерката Миуча Прада.

На друга снимка пък Липа носи зелено сако с щампа, съчетано с кафяво бюстие и чифт широки лъскави панталони в цвят каки. Освен това изпълнителката носи суитшърт с качулка, съчетан с бяла тениска и вталени дънки и бейзболна шапка. В друг кадър тя е облечена в светлокафяв халат с широки панталони. И накрая, звездата носи кафяво яке от популярната колекция Gucci x Balenciaga Hacker, съчетано с широки дънки и черно бельо.

Ако главозамайващата смяна на тоалети не беше достатъчна, списанието WSJ говори с Донатела Версаче, която казва, че Липа е също толкова необикновена, колкото всички си мислим. С нейния опит в насочването на прожекторите към Дженифър Лопес и Лейди Гага, спокойно може да се каже, че дизайнерката има доста добър вкус, когато става въпрос за попзвезди.

„Разбира се, никой не може да отрече, че тя е красива жена. В гласа ѝ обаче има нещо толкова уникално и начинът, по който те гледа в очите, с тази смесица от удивление и увереност, ме накара да разбера, че тя е истинска дама на Versace. Тази, която се бори за идеите си, която подкрепя другите жени и иска да успее“, казва Донатела.

Одобрението обаче не идва само на думи. Versace облича Дуа Липа за наградите „Грами“, като певицата участва и в кампанията за колекцията есен/зима, а по-късно се появява и на дефилето на марката в Милано.

„Времената са се променили толкова много, че виждате красиви модели с всякакви размери, от всички раси, от различни полове. Удивително е, че сега това е спектърът на красотата, когато преди той беше толкова ограничен“, споделя Липа. Според нея, модата се развива с доста бързи темпове и хората все по-често започват да защитават това, в което вярват.

Донатела добави, че Липа се е справила чудесно с ролята си на модел, внасяйки харизма и разнообразие в дефилето на Versace.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари