IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Кейт Хъдсън напомни за тоалет отпреди 19 години

19 март 2022 16 30

Феновете са виждали тоалета и в популярен филм на актрисата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Как да пресъздадем тоалет отпреди 19 години?

Отговорът на този въпрос даде Кейт Хъдсън, която наскоро напомни на своите фенове за един от най-популярните филми в кариерата си. Актрисата беше забелязана на разходка в Лос Анджелис, където беше облечена с лятна жълта рокля, много приличаща на тази от „Как да разкараш гаджето за 10 дни“. Тоалетът от 2022 година беше с тънки презрамки и асиметрична пола с цепка, която подчертаваше стегнатите крака на Хъдсън. Тя допълни роклята с маратонки на Givenchy и слънчеви очила на Louis Vuitton.

През 2003 година в романтичната комедия „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, Кейт се появява в лъскава копринена жълта рокля с дължина до пода, отличаваща се с гол гръб, комбинирана с жълт диамант. Бляскавият тоалет моментално се превърна в един от най-запомнящите се модни моменти в историята на киното.

Въпреки че много жени искаха да имат като роклята на Кейт, тя признава, че след приключването на снимките напълно е забравила къде я е оставила. „Нямам идея къде е тази рокля. Знам, че беше дизайн на Carolina Herrera и нашият дизайнер работеше тясно с нейния екип. Не знам къде, но имам чувството, че трябва да я намерим“, казва актрисата пред Elle през май миналата година.

Докато Кейт е на мисия да намери роклята си, колегата ѝ Матю Макконъхи е готов за втора част на „Как да разкараш гаджето за 10 дни“. Според него, има още какво да се разкаже по тази тема и филмът е много лесен за продължение. „Що се отнася до романтичните комедии, тази беше една от добрите“, категоричен е актьорът. Допълва, че лентата е успяла да се задържи в сърцата на зрителите, като те продължават да я гледат дори и след 19 години.

Режисьорът на филма Доналд Петрие казва пред E!News, че е поласкан от позитивните спомени, които Макконъхи пази от снимачната площадка. „Да чуя, че той е готов да се върне и да направи още една част, е огромен комплимент за мен. Аз също съм готов, но всичко зависи от сценария“, признава Петрие.

Дали скоро ще видим втора част на „Как да разкараме гаджето за 10 дни“, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Едвам се събра. БЕ добрей, такива харесвам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар