IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пилатес, топла вода на гладно... Какви са уелнес тайните на Кейт Хъдсън?

14 март 2022 10 30

Актрисата разкрива спазва ли диети и как се справя със стреса

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Хъдсън е истинско вдъхновение към промяна за своите фенове. Актрисата, която е майка на три деца, успява да съвместява домашните задължения с работата, като намира време и за своето любимо занимание – пилатес. Откакто роди дъщеричката си Рани Роус, тя не спира да споделя как тренира и кои са нейните уелнес тайни за щастлив живот.

Давайки пример на хиляди жени с това, че да имаш пълна къща с детска глъч не е извинение, за да не тренираш, наскоро звездата сключи договор с известна марка. Заради влечението си към здравословното хранене, което включва приготвяне на полезни смутита и сокове всяка сутрин, тя получи ново поле за изява.

Какви са уелнес тайните на Кейт Хъдсън?

По думите на актрисата, тя винаги е държала не толкова на диетите, колкото на умерените количества. Ето защо, когато се налага, Хъдсън просто ограничава някои храни.

„Важно е да бъдете мотивирани и да сте здрави, колкото можете, но понякога просто трябва да си поемете дълбоко въздух и да имате ден, в който да гледате телевизия и да не правите нищо“, признава тя пред Bustle, говорейки за това, че невинаги е перфектна и на режим.

Според Кейт, макар мнозина да смятат, че тя е изключително стриктна, строгият режим не е за нея. И това до някаква степен има връзка с деня, в който е родена.

„Аз съм Овен. Не съм рутинно ориентирана... Винаги съм готова да създам нещо ново, да опитам нещо ново“, казва още тя.

Кейт Хъдсън,

БГНЕС

Все пак, разглеждайки профила на актрисата в Instagram, ще я видите как изпълнява най-различни упражнения в домашния фитнес, при това с толкова много хъс. Днес тя разкрива, че нейната тайна за мотивация е не само правилно подбраната музика, но и това да има някой до нея.

Тук Хъдсън разкрива как тя остава мотивирана, музиката, на която се поти, и защо времето с приятели е ключово за психичното ѝ здраве.

Здравето – основен приоритет за Хъдсън

Здравето върви ръка за ръка с активен начин на живот, балансирано хранене и контрол над стреса, твърди актрисата.

„Обичам да говоря за това. Колкото по-силни ставаме, толкова повече се интересуваме от здравето и толкова повече разбираме какво допълва тялото ни и това се превръща в ефект на доминото на доброто“, категорична е тя.

Топла вода за събуждане

Кейт споделя още, че нейните сутрини са изключително прости и същевременно перфектни за старт на деня.

„Събуждам се, пия топла вода и черно кафе, излизам с децата си, водя ги на училище и след това тренирам“, разказва звездата, която се интересува от китайска медицина.

На въпрос кое предпочита – чай или кафе, Хъдсън добавя, че за нея билковите отвари са номер едно за повече тонус за деня. И дава пример с чай от корен от глухарче, който хидратира добре организма.

Пилатес и функционални тренировки – онова, на което набляга

Освен пилатеса, актрисата обожава танците, с които започва още като дете. Наред с тях, тя поддържа фигурата си с функционални тренировки.

„Имам невероятен треньор, Брайън, който ме научи на толкова много за тялото. То се промени, когато започнах да правя функционални тренировки“, разказва още тя и дава пример с мъртвата тяга, с която всеки ще има по-стегнати бедра и тяло.

Другото нещо, което прави звездата, когато няма достатъчно време за по-усърдни тренировки, е да кара колело с децата си. По този начин се освобождава и от натрупания стрес.

Не на последно място, Кейт Хъдсън казва, че за нея един вид уелнес е и виждането с приятели и близки. „Връзката играе огромна роля в това как се чувстваме. И когато се чувстваме по-щастливи, нашата имунна система е по-силна. Когато изпитваме страх или стрес, имунната ни система започва да се понижава“, завършва актрисата, като препоръчва да не се изолираме от външния свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари