IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей, Франция те очакваше!

20 май 2022 14 30

Актрисата с дебют на червения килим в Кан

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ан Хатауей е бяла приказка във Франция!

39-годишната актриса, която се появи за първи път на филмовия фестивал в Кан, успя да привлече погледите на всички. Хатауей се разходи по червения килим преди премиерата на новия си филм Armageddon Time, в който си партнира с Антъни Хопкинс, Оскар Айзък, Кейт Бланшет, Робърт де Ниро и Джеръми Стронг. 

За специалното събитие Хатауей беше избрала прекрасна дълга рокля от Armani Prive с шлейф и без презрамки. Гърбът на тоалета добави зашеметяващ, романтичен обрат, включвайки голяма панделка, даваща началото на дългия шлейф. Според източник, шлейфът е бил свален, щом актрисата е влязла в киното. 

Ан Хатауей

Снимка: Getty Images

"Когато наемеш Ерин Уолш, трябва да й вярваш. Никога не съм била в Кан и винаги съм гледала стила, който се разкрива на червения килим в продължение на десетилетия. Забелязах, че има няколко неща, които винаги са добро решение", казва Ан пред People. 

Според нея, човек никога не може да сбърка с малко блясък, но също така звездите избират тоалети, които са еднакво елегантни и удобни. "Забелязах, че голяма част от любимите ми актриси носят бяло за дебюта си в Кан. Затова и аз така направих", разкрива Хатауей. 

За да завърши визията си, актрисата, която беше видяна на афтърпартито със съпруга си Адам Шулман, носеше огърлицата Mediterranean Reverie. Аксесоарът е от новата колекция High Jewelry на Bulgari, която демонстрира "очарователния блясък на уникален камък - 107.15 ослепителни карата сапфир в кралско синьо от Шри Ланка"

Ан Хатауей

Снимка: БГНЕС

Визията на актрисата от "Дневниците на принцесата" е поредният правилен избор, който тя прави за светско събитие. 

Докато отиваше към шоуто на Стивън Колбърт, за да промотира новия си сераил WeCrashed, Хатауей изглеждаше ослепително в тоалет от Christopher John Rogers. Визията включваше поразителни зелени, червени, лилави и оранжеви нюанси и беше съставена от структурирано бюстие, панталон с широки крачоли и подходящ блейзър. Ан завърши всичко това с тюркоазена мини чанта на Versace.

Ан Хатауей

Снимка: Getty Images

През януари пък Хатауей накара феновете да се вгледат внимателно, след като публикува снимка, на която дебютира тънък бретон, носейки мини рокля с яка. Голяма част от последователите й посочиха, че по този начин изглежда досущ като героинята си Анди Сакс от "Дяволът носи Прада"

Въпреки че ансамбълът не е Prada - роклята, палтото и чантата през рамо са на Valentino, ботушите на Giuseppe Zanotti, а бижутата на Bulgari - феновете веднага забелязаха приликата между измислица и реалност. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари