IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли – все още секси и на 57 години

19 юни 2022 16 30

Актрисата публикува снимка с много къса рокля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кой е казал, че годините трябва да ни спират да изглеждаме секси? Елизабет Хърли със сигурност не е на това мнение и иска целият свят да го знае.

Преди няколко дни британската актриса сподели снимка, на която носи сексапилна искряща розова рокля на Versace с отворени участъци, които са съединени заедно с миниатюрни златни верижки. Кадрите, на които участва и синът ѝ Деймиън, бяха публикувани точно след като Хърли отбеляза 57-ия си рожден ден на 10 юни.

20-годишният Деймиън Хърли също беше стилно облечен, носейки изцяло черен тоалет на Versace. Комбинацията се състоеше от текстуриран блейзър и панталони, а на гърдите му се виждаше черна презрамка със златна закопчалка.

„Един Versace момент“, написа Елизабет под снимките, отбелязвайки Деймиън, дизайнерката Донатела Версаче и стилиста Майк Адлър.

Като човек, който не се срамува да облича предизвикателни тоалети, сегашният на Хърли напомня за нейната емблематична рокля с игли, която облече за първи път на премиерата на „Четири сватби и едно погребение“ през 1994 година. Двадесет и пет години по-късно, тя пресъздаде външния вид, през 2019 година, за априлския брой на Harper's Bazaar.

„Бях толкова неподготвена за това, което се случи онази нощ“, казва Елизабет пред Bazaar за вечерта в средата на 90-те. По време на премиерата, 28-годишната тогава дама беше малко известна актриса и приятелка на филмовата звезда Хю Грант. Името ѝ обаче нашумява, след като тя отива на афтърпарти със скандалната черна копринена рокля на Versace. „Спешно трябваше да си взема рокля, която да облека за премиерата на Хю, а в онези дни нямах представа от мода“, казва Хърли.

След като успява да накара PR агенция да ѝ заеме тоалет, Елизабет се подготвя за събитието съвсем сама, без стилист и гримьор. „Взех роклята вкъщи и си направих сама прическата и грима, борейки се с Хю за огледалото, което дори не ни показваше в цял ръст. Всичко беше толкова небляскаво, в сравнение с това как се правят нещата в наши дни“, спомня си още актрисата.

През 2019 година Елизабет показа нова версия на роклята, която е малко по-скромна от оригинала. Все пак моделът все още е доста секси, благодарение на свръхвисоката си цепка и „епичните“ безопасни игли. Актрисата твърди, че оригиналният дизайн все още ѝ става, но предупреди феновете, че скоро няма да го облече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари