IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът няма възраст: Джейн Сиймур на червения килим

23 юни 2022 08 40

71-годишната актриса се появи на телевизионния фестивал в Монте Карло

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Много добре знаем, че за забавлението няма възрастова граница, но се оказва, че това важи и за модния стил. Просто погледнете Джейн Сиймур.

71-годишната актриса прикова погледите по време на телевизионния фестивал в Монте Карло, стартирал преди няколко дни. Познатата ни от сериала „Д-р Куин Лечителката“ звезда облече красива рокля с кристали, съчетана с подходящ блестящ клъч. Сиймур остави дългата си коса да се спуска свободно по гърба, а бретонът ѝ стигаше точно до очите.

Джейн Сиймур

Снимка: БГНЕС

Изглеждаше, че звездата доста се забавлява пред камерите, позирайки с широка усмивка и в няколко различни пози. Придържайки се към бляскавата си тематична визия, Джейн носеше диамантено колие и зашеметяващи обеци със скъпоценни камъни. Бляскавите ѝ гривна и пръстен завършваха целия стил.

Преди няколко дни Сиймур отново впечатли с тоалета си, обличайки розова къса рокля с паднало рамо, комбинирана с жълто-розов шал, преметнат през ръцете. Този път обувките също се виждаха, като актрисата носеше сребърни сандали с интересен дизайн. Перленото колие, висящите обеци и двата пръстена завършиха целия ансамбъл.

Джейн Сиймур

Снимка: БГНЕС

Миналата година Сиймур говори пред DailyMail относно тайната си за стегната фигура, казвайки че много внимава какво яде. Тя също така разкри как тренира и повишава имунитета си на фона на продължаващата пандемия от коронавирус.

„Най-доброто, което съм опитвала е диетата 8/16. Колегата ми Дейвид Грийн свали 13 килограма по този начин и реших и аз да опитам. Засега работи много добре“, споделя актрисата. Сиймур казва, че най-обилното ѝ ядене е на обяд, след което хапва нещо по-малко около 17 или 18 часа. Диетата 8/16 изисква от последователите си да ядат в рамките на 8-часов прозорец, след което да гладуват в оставащите 16 часа.

В менюто на Сиймур присъстват постни протеини като пиле и риба, както и пресни зеленчуци от личната ѝ градина. „Обичам печен карфиол с кимион и броколи с розмарин. Обичам и сладки картофи с печен чесън“, казва тя. Един от триковете ѝ е използването на масло от трюфели, което, според нея, добавя много вкус и прави ястието да изглежда още по-красиво.

Джейн Сиймур

Снимка: БГНЕС

Що се отнася до диетата ѝ 8/16, Джейн казва, че подхожда умно за справянето с глада. „Обядвам стабилно, но около 17 или 18 часа отново огладнявам, така че имам няколко неща за прихапване като шамфъстък, горски плодове и гуакамоле“, разкрива тя пред DailyMail. Когато иска нещо сладко, Сиймур посяга към малко парче черен шоколад. Опитва се да яде колкото се може по-рано, за да не си ляга с пълен стомах.

Витамините също са задължителна част от ежедневието на актрисата. Тя приема витамин С, мулти витамин Е, D-3, омега, коензим Q-10 и джинджифил. Напоследък Сиймур приема и ниацин – витамин В, който се произвежда и използва от тялото, за да превърне храната в енергия. Той помага да поддържате нервната и храносмилателната система и прави кожата по-здрава.

Джейн Сиймур

Снимка: БГНЕС

Що се отнася до тренировките, Сиймур казва, че не е екстремен спортист, като предпочита да слуша тялото си и да не се претоварва. Обича да се разтяга и да прави балетни упражнения вкъщи. Тя също така прави джиротоникс – уникална система от упражнения, която включва йога, танци, гимнастика, плуване и тай чи. Тежестите също присъстват в тренировката, за да поддържат ръцете стегнати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари