IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Сиймур приема остаряването с усмивка

27 февруари 2022 10 30

Актрисата стана на 71 години

БГНЕС

БГНЕС

Ако ме попитат как бих искала да изглеждам на 70, може би ще отговоря, че желая да приличам на Джейн Сиймур“. Това пише потребителка на Facebook и почитателка на известния сериал „Д-р Куин Лечителката“, коментирайки външния вид на актрисата, която изигра култовия образ, станал любим на няколко поколения. На 15 февруари тя имаше рожден ден, което бе чудесен повод за феновете да я поздравят.

„Изпълнена с радост и благодарност в този специален ден. Има толкова много, за което да съм благодарна – моето здраве, моето прекрасно семейство и разбира се – всички вас“. Така звездата коментира остаряването си с една година.

Сиймур сподели своя снимка от Малибу, Калифорния, където най-вероятно е празнувала с най-близките. На нея тя е с ефирна рокля в син цвят. А усмивката ѝ сякаш казва, че за нея това да бъде на 71 е истинска радост.

Благодарейки на своите последователи за подкрепата през годините, тя сравни остаряването с „пътуване“.

Джейн използва своя рожден ден, за да пусне 71 броя лимитирани шалове от своята колекция. Принтът е с големи червени сърца и цветя, а някои отбелязаха, че не само той, а и всички останали, които тя предлага, са страхотни.

А ако се чудите как актрисата винаги е във форма и добро настроение, ще ви върнем към едно нейно видео от края на 2021 г. В него тя показва системата от упражнения, на която разчита за хубава фигура. Тя се нарича Girotonik и благодарение на нея Сиймур натоварва цялото тяло.

„Кой е любимият ви спомен от празниците досега?“, написа по Коледа звездата и намекна, че за да имаш добри резултати, трябва да тренираш винаги, когато си свободен. С клипа си Джейн даде вдъхновение на много жени на нейната възраст, но и не само, да променят режима си за новата 2022 г. и да започнат да спортуват у дома.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари