IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Избелени вежди и черна коса – това Лили Джеймс ли е?

15 юли 2022 08 30

Новата кампания на Versace обърка феновете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Под жаркото слънце в Рим единственото, което бихме искали да правим, е да хапваме вкусно италианско джелато, да усещаме прохладата на фонтана ди Треви и да носим колкото се може по-леки дрехи. Със сигурност не бихме искали да се облечем изцяло в черно и с дълги до лакътя латексови ръкавици. Точно това обаче беше включено в новата кампания на Versace със специалното участие на Лили Джеймс.

Актрисата, която може да гледате като русия секссимвол Памела Андерсън в сериала „Пам и Томи“ по Disney+, добави още една роля към своя репертоар – лице на Versace. Станала известна с множеството си промени във визията заради работата си, Джеймс този път заложи на черна перука с къс и остър бретон и избелени вежди. Промяната се наложи заради новата кампания на Versace за есен/зима 2022 година, заснета от известното дуо Мерт Алас и Маркъс Пигот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lilyjamesofficial

В чест на новата чанта Greca Goddess на модната къща, 33-годишната Лили е напълно неразпознаваема като готическо Барби, облечена в черен корсет с латексови ръкавици, държейки чантата над главата си. На друга снимка, споделена от самата Донатела Версаче, актрисата носи червена рокля с корсет, комбинирана с червена чанта и червени ботуши.

Външният вид на Джеймс е още по-драматичен с добавянето на тъмно червило, което допълва тъмните тонове на тоалетите ѝ. И с всичко това, взето заедно, актрисата изглежда напълно различно от дните, в които играеше Пепеляшка.

„Когато Лили Джеймс застане пред камера, тя се трансформира. Носенето на колекцията отключи нейния личен характер и тя се сдоби с нова енергия и сила. Точно така трябва да се чувстваш, когато носиш Versace!“, написа Донатела в социалните мрежи. Тя сподели част от заснемането на кампанията, показвайки процеса зад кулисите.

В официално прессъобщение, италианската модна марка сподели, че „импулсивното и дръзко отношение“ на Лили Джеймс олицетворява увереността на компанията, което я прави перфектният човек да ръководи новата кампания, съпоставяща богатата история на Versace със съвременната енергия.

Въпреки че трансформацията на Джеймс за снимките е повече от драматична, тя бледнее в сравнение с тази за сериала „Пам и Томи“. Ролята, която донесе на актрисата номинация за „Еми“, отнемала часове за направата на прическата и грима. За това свидетелства самата Лили, която казва, че досега не е правила нещо подобно и не се е подлагала на такива трансформации за роля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lilyjamesofficial

Гримът и прическата започвали рано сутрин всеки ден, включвайки създаване на изкуствен бюст, перука и тен. Джеймс също така носи протези, за да подражава на зъбите на Андерсън, а гримьорът Джейсън Колинс казва пред Vogue, че екипът е успял да пресъздаде усмивката на секссимвола от 90-те до най-малкия детайл. Това включвало и изтласкването на горната и долната устна на Лили леко навън, осигурявайки плътната и сладострастна форма на устата на Памела.

За перуките ѝ, екипът по фризьорство и грим също добавя протези към челото на Джеймс. По този начин линията на косата ѝ може да стои по-назад от естественото си място. Разликата се получава от това, че главата на Джеймс е с различни размери от тази на Андерсън. Веждите на актрисата също са коригирани, за да отговорят на реалността.

„Чрез нанасяне на протезата над клепачите успяхме да покрием красивите гъсти вежди на Лили и да поставим фино изваяните вежди, които бяха популярни през 90-те години“, казва Колинс пред Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lilyjamesofficial

Въпреки дългите часове, Джеймс намира трансформацията за забавна. Тя казва, че в края на снимачния ден, когато е трябвало да премахва всичко изкуствено по тялото си, е имала чувството, че сваля своите суперсили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари