IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: Меган Маркъл копира тоалет на Кейт Мидълтън

20 юли 2022 16 30

Съпругата на принц Хари взе пример от етърва си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички знаем, че Кейт Мидълтън има безупречен стил и рядко може да сгреши с избора си на дрехи. Тя често е сравнявана с принцеса Даяна, а през последно време показва, че мисли и за природата, като облича едни и същи тоалети на различни събития. Оказва се, че Меган Маркъл също е фен на стила на Мидълтън, като избра същата дреха, каквато херцогинята на Кеймбридж носи преди няколко месеца.

В понеделник вечер Меган и принц Хари бяха на вечеря в Ню Йорк. Двамата посетиха Голямата ябълка за среща на ООН, където херцогът на Съсекс изнесе специална реч в чест на Нелсън Мандела. След това той и съпругата му посетиха известен ресторант в Манхатън, където не бяха пропуснати от папараците. Снимките ги показват хванати за ръка, излизайки от вечерята си, а тоалетът на Меган веднага направи впечатление на феновете.

40-годишната херцогиня на Съсекс беше избрала черен гащеризон на Gabriela Hearst без презрамки с бяла лента върху гърдите. Тя допълни визията с черни токчета, малки кръгли обеци и пръстена ѝ от Shiffon Co, който подкрепя правата на жените.

Тоалетът на Маркъл обаче поразително приличаше на този, който Кейт избра за премиерата на „Топ Гън: Маверик“ в Лондон през май месец. Разликата е, че херцогинята на Кеймбридж носеше рокля, а Меган беше с гащеризон. Дизайнът от Roland Mouret също така включваше бяла лента над гърдите, която се простираше и върху ръцете на Кейт.

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

Очевидно този летен стил е любим на кралските особи. Кралица Максима от Нидерландия носи почти идентичен тоалет като Кейт, но през 2017 година. Тогава тя присъства на концерт в Амстердам, но моделът на Максима беше гащеризон, като дизайнерът е същият като този на Мидълтън. Кралицата на Нидерландия допълни визията с черен шал, прехвърлен през лактите.

Меган и Кейт и преди са се повтаряли в модните си избори. По-рано през годината и двете показаха виждането си за носене на бял костюм, само с няколко седмици разлика.

По време на втория си ден от визитата в Ямайка на 23 март, херцогинята на Кеймбридж избра бял блейзър и впити панталони, комбинирани с бели обувки. Тя добави малко цвят с оранжева блуза и чанта в същия нюанс.

На 15 април пък, Меган направи първата си поява на тазгодишните игри Invictus в Хага, носейки изцяло бял ансамбъл. Тя комбинира панталони с широк крачол и овърсайз блейзър, като дори избра аксесоари в бял цвят, включително токчета и чанта.

Меган и

Снимки: Getty Images

Меган и Хари напуснаха дома си в Калифорния за няколко дни, за да посетят среща на ООН в Ню Йорк, където принцът изнесе специална реч в чест на Нелсън Мандела. По време на изказването си, той говори за любовта си към Африка, която посещава за първи път на 13 години. Посочи, че страната е свързана с две от най-важните жени в живота му – Меган и принцеса Даяна.

„За по-голямата част от живота ми, Африка е била моят спасителен пояс, място, където намирах покой и се лекувах. Там се чувствах най-близо до майка ми и търсех утеха след смъртта ѝ. Именно там разбрах, че съм намерил моята сродна душа“, каза Хари от трибуната.

Меган и

Снимка: БГНЕС

По време на престоя си в Ню Йорк, Меган също така беше забелязана на вечеря с политическата активистка и нейна близка приятелка Глория Стейнем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари