IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона: Синът ми изглежда прекрасно в моите рокли

14 август 2022 21 00

Изпълнителката по никакъв начин не се притеснява от избора на Дейвид Банда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мадона не е единствената модна икона в семейството си. 

63-годишната изпълнителка разкри, че 16-годишният й син Дейвид Банда не само носи дрехите й, но дори изглежда по-добре в тях от самата нея. Мадона гостува в шоуто на Джими Фалън, където спокойно дискутираше модните избори на момчето, което в последно време предпочита да носи женски дрехи, включително част от роклите на майка си. 

"Той може да сложи всеки един тоалет и да изглежда зашеметяващо. Наистина е влудяващо. Носи моите дрехи и изглежда по-добре в тях. Дори роклите му стоят по-добре, отколкото на мен", каза звездата пред Джими Фалън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

През месец май Дейвид се появи заедно с майка си на боксов мач в Бруклин, където отново прикова погледите към себе си. Спазвайки спортната тематика, 16-годишното момче избра дълга червена рокля от Adidas с V-образно деколте. Банда завърши тоалета с множество аксесоари, включително златни колиета, обеци, пръстени и очила. На едното му рамо беше поставена черна чанта, която се съчетаваше с маратонките. 

Сякаш разменили ролите си на мъж и жена, Мадона беше облечена доста по-спортно от сина си. Тя избра черен анцуг, комбиниран със сребърни бижута и слънчеви очила. В ръката си държеше чанта, подобна на куфар, а под дългия й панталон се виждаха черните й токчета. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

През последните години изпълнителката гордо показва пред света стилните тоалети, които Дейвид носи. Миналия месец тя публикува клип, на който синът й носи бели рокли, очевидно взети от нейния гардероб. 

Освен че обича да се рови в дрехите й, Банда уверено върви и по музикалните стъпки на майка си. Момчето, което беше осиновено от Мадона през 2006 година, когато е едва на 13 месеца, работи върху собствени песни. Изпълнителката е уверена, че съвсем скоро Дейвид ще седи на нейното място в различни предавания и ще говори за кариерата си. 

"Той има таланта. Има магията. Забавен е, харизматичен е, уникален е и е много красив", казва Джими Фалън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Освен Дейвид, Мадона осиновява дъщеря си Мърси Джеймс (16) от Малави през 2009 година. Осем години по-късно тя решава да прибере у дома и близнаците Стела и Естер, които вече са на 9 години. Изпълнителката също така има и две биологични деца - 22-годишният Роко Ричи от бившия си съпруг Гай Ричи и 25-годишната Лурдес Леон от бившия си Карлос Леон. 

Въпреки че кариерата й се простира в повече от пет десетилетия, Мадона разкрива, че представителите й са си мислили, че тя ще залезе още през 80-те години заради критики от страна на феновете и критиците. Очевидно нещата се развиват по съвсем различен начин и изпълнителката в момента промотира новия си албум Finally Enough Love: 50 Number Ones. Премиерата му е на 19 август. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

През 1984 година Мадона прави изпълнение по време на музикалните награди на MTV, когато роклята й се къса и показва задните й части. Именно това е била причината хора от екипа й да си помислят, че с кариерата й е свършено. "Това бяха дните, в които не трябваше да си показваш задните части, ако искаш да имаш кариера. Сега е точно обратното", казва Мадона. 

Допълва, че дори не е знаела за инцидента докато не слиза от сцената и мениджърът й казва, че с кариерата й е свършено. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари