IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман впечатлява със стегнато тяло и перфектни мускули

24 август 2022 10 30

Актрисата застана на корицата на списание Perfect

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако трябва да използваме само една дума, за да опишем последната фотосесия на Никол Кидман, думата ще е „перфектна“.

55-годишната актриса сложи всички критики относно възрастта в малкия си джоб, показвайки невероятно тяло и перфектни мускули, заставайки на корицата на списание Perfect. Изглеждайки около десет години по-млада, носителката на „Оскар“ доказа, че не си губи времето и спазва стриктно тренировъчните и хранителните режими, изготвени специално за нея.

Облечена в минипола и потник с халтер деколте, и двете от Diesel, австралийката е вдигнала високо двете си ръце, стиснала здраво юмруци и показала на преден план релефните си мускули. Долната част на тялото също не отстъпва на горната, като краката са завидно стегнати, а изпод потника си личат и резултатите от коремните преси. Гледайки безстрашно в камерата, Кидман допълни визията с яркочервена перука, като два големи кичура рамкираха лицето ѝ.

Снимката на корицата е само част от поредицата авангардни изображения, направени от фотографа Жонг Лин за третия брой на списание Perfect, което прославя най-големите икони на поп културата.

Фотосесията идва само няколко месеца, след като Кидман беше широко критикувана и дори осмивана заради друга корица, тази на Vanity Fair преди наградите „Оскар“. Тогава тя облече микропола на Miu Miu и доста изрязан топ. Според много последователи в социалните мрежи, тялото на актрисата е било поправяно с фотошоп, за да му се добавят мускули и плочки. Други пък казаха, че снимката е твърде пошла за възрастта на Никол.

Говорейки пред Vogue Австралия през юни, Кидман разкри, че самата тя е искала да се снима по този начин. По думите ѝ, тя дори се е молила на стилистката Кейти Гранд да ѝ заеме тоалета на Miu Miu, като от Vanity Fair са били подготвили съвсем друг ансамбъл за нея. Първоначално екипът не е повярвал, че Никол иска да носи точно този миникомплект, но тя е била категорична.

Както се вижда от последната ѝ фотосесия за Perfect, фотошопът не е имал нищо общо със стегнатото ѝ тяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари