IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове към Никол Кидман: Не приличаш на себе си!

9 май 2022 16 30

Актрисата май има лифтинг на лицето

БГНЕС

БГНЕС

„Не приличаш на себе си!“. Това написаха голяма част от феновете на Никол Кидман, след като видяха една от нейните нови снимки. Актрисата сподели кадър от снимачната площадка, на който е с променено с филтри лице.

Холивудската звезда позира с режисьора Лулу Уанг, с която снима сериала „Expats“. Усмихвайки се на камерата, тя сякаш е замазала с фотошоп някои несъвършенства по лицето.

Последователи на актрисата веднага отбелязаха, че нейната кожа е опъната, свежа и няма и следа от бръчките и подпухналостта под очите, които се виждаха понякога преди това.

„Нещо не е наред с лицето ти“, „Какво направи с лицето си?!?!?!!!? Започваш да ставаш като чудовище, тъжно е, защото беше красива“, гласят част от коментарите под нейната публикация.

Специалисти: Никол Кидман има пластична корекция

Според данни на Page Six, актрисата не е използвала филтри за промяна на снимката, а се е доверила на специалисти за промяната на своето лице. Това потвърждава и д-р Дара Лиота, според която тя го е направила съвсем скоро.

„Няма съмнение, че тези снимки показват най-вероятно лифтинг на лицето и операция за повдигане на шията“, каза д-р Лиота, която е сертифициран пластичен хирург.

„По посоката можете да разберете, че по-дълбоките лицеви структури са изтеглени и повдигнати нагоре – най-очевидно в опашката на веждите и ъгъла на устата“, обясни тя. И добави, че най-вероятно тя е поискала процедурата Facetune и днес вече има по-стегната и млада шия.

Експертът посочва, че около ушите се виждат и белезите от повдигането на лицето и шията. Зоната пред тях изглежда плоска, което е класическо при лифтинг на лицето.

„Когато хората изглеждат различни, първото любопитство на всеки е дали са имали пластична операция. Трябва обаче да се вземат предвид и други съображения – особено с универсалното използване на филтри в социалните медии“, казва от своя страна д-р Шафър. „Как изглежда някой в ​​статична картина онлайн може да бъде напълно различно от това как изглежда лично или в реалния живот“, добавя той.

„На снимката Никол има младежки блясък и гладка кожа. Това може да са филтри, ботокс или дермални филъри, които помагат за изглаждане на бръчките и заместване на загубения обем в бузите ѝ. Тя със сигурност има достъп до най-добрите грижи за кожата и естетици“, категоричен е специалистът.

Експертите посочват, че вървейки към 55-годишна възраст, звездата отдавна си прави корекции и поддържа външния си вид, за да изглежда по-младолика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Дано скоро жените разберат, че този изкуствен вид изглежда страшно зле, тъжно и грозно, независимо на каква възраст е жената. Не само, че не изглеждат по-млади, ами не приличат и на себе си, а на шарани в лице.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар