IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън се сбогува с лятото в красив бански

26 август 2022 17 50

Тя беше на почивка в Мексико със съпруга си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Колкото и да не ѝ се иска, Джесика Симпсън трябваше да каже довиждане на романтичната си ваканция в Мексико. Затова тя реши да го направи по най-добрия начин – с фотосесия на пясъка, носейки прекрасен бански.

42-годишната изпълнителка и актриса изглеждаше като рекламно лице на бански костюми, позирайки за поредната си снимка в социалните мрежи. Носейки черен цял модел с изрезки по цялата дължина, допълнен от черни слънчеви очила и черни токчета, Симпсън си каза сбогом с Кабо Сан Лукас. Дългата ѝ руса коса се спускаше по раменете, оформена на плажни вълни, а визията беше завършена от колие, гривна, часовник и обеци.

„Слънцето залязва на най-романтичното, секси и заслужено мексиканско приключение с моята вечна любов“, написа Джесика под снимката, отбелязвайки съпруга си Ерик Джонсън. Допълни, че обстановката ще ѝ липсва, но ще донесе толкова позитивна енергия вкъщи, че ще е заредена още дълго време.

По време на интервю за списание People, дадено през април, изпълнителката говори за друга почивка в Кабо Сан Лукас, където позира в бански от две части. По думите ѝ, това е нещо, което е смятала, че повече няма да направи.

„Не мислех, че ще облека такъв бански, защото бях много напълняла. Моментът предизвика у мен много емоции“, казва тя. Допълва, че е публикувала снимката, за да си напомни, че няма невъзможни неща. Също така иска да вдъхне увереност на други жени и да им помогне да вярват в себе си, да се харесват и да знаят, че всичко е възможно, ако си го поставят за цел.

Въпреки че се фокусира върху отслабването в последните няколко години, Симпсън казва, че харесва всички тела и за нея формата и размерът нямат значение. „Трудно е да не забелязвате само негативните си страни, но мисля, че обществото ни се променя. И това е страхотно, защото всеки трябва да бъде оценяван“, категорична е звездата.

Относно как се е променило мнението ѝ към теглото и размера на тялото, Джесика казва, че приема всякакви форми, защото е била във всяка една от тях. „Разбирам мисленето на всички жени и разбирам да обичаш себе си или да искаш да бъдеш по-здрав, или по-слаб, или по-красив. Разбирам всеки един от тези моменти“, разкрива тя.

Симпсън е преминавала през отслабване и напълняване през годините и то пред погледа на целия свят. Признава, че винаги е шокирана как тялото ѝ може да се върне в размера, в който е било преди раждането на децата ѝ.

„Винаги съм горда с тялото си. Фактът, че е създало деца, е невероятен. Но не мислех, че отново ще вляза в старите си дрехи. Лудост е. Женското тяло има невероятни способности“, напомня изпълнителката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари