IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой изглежда по-добре – Иман или Lil Nas X?

31 август 2022 08 30

Двамата се появиха с еднакви тоалети с година разлика

Снимки: Getty/БГНЕС

Снимки: Getty/БГНЕС

Някои казват, че имитацията е най-лошото нещо, което един артист може да направи. Други пък смятат, че това е най-висшата форма на почит.

Топмоделът Иман е от вторите и го доказа само няколко часа след музикалните награди на MTV. На черния килим в Ню Джърси, разпънат в неделя вечер, се появиха множество звезди, които се надпреварваха за най-добър тоалет. Безспорно имаше дами и господа, които ни привлякоха вниманието, но никой не успя да засенчи Lil Nas X, който отново провокира с визия.

Рапърът, известен със своите нестандартни облекла, този път надмина себе си, появявайки се като пълно копие на Иман. Единствената разлика между тоалетите им беше в цвета, като Lil Nas X заложи на черно, а моделката – на златно.

Дизайнът от Харис Рийд, който Иман носи по време на Met Gala 2021, включва огромна пола от обръчи, върху които са прикрепени десетки пера, както и пернат ореол, започващ от гърба и извисяващ се високо над главата. За Met Gala Рийд облече Иман в златен гащеризон, който си личеше под всичките пера, като създаде и за себе си златен ореол, който да допълни белия ѝ ансамбъл.

За наградите на MTV Рийд малко промени дизайна си, обличайки Lil Nas X в изцяло черна версия на пернатия си тоалет. Визията беше показана на Седмицата на модата в Лондон, а изпълнителят носеше под полата черни панталони. За разлика от Иман, Lil Nas X реши да не слага нищо повече по себе си, появявайки се гол до кръста.

В понеделник сутрин, няколко часа след края на наградите, 67-годишната моделка използва социалните мрежи, за да изрази мнение относно повтарянето на тоалета ѝ отпреди година. По този начин тя напомни на всички, че дизайнът всъщност първо е носен от нейна милост, но няма никакъв проблем да бъде имитирана и от други звезди.

„Имитацията е най-чистата форма на почит! Поздравления за Харис Рийд и Lil Nas X“, написа Иман под публикацията, в която включи своя снимка и такава на рапъра. Изпълнителят веднага се включи в коментарите, пишейки „Обичам те“. Повечето фенове също поздравиха имитацията на Lil Nas X и казаха, че дизайнът изглежда еднакво добре и за двата пола.

Освен че се различават в цветовете, тоалетите на Lil Nas X и Иман очевидно имат разлика и в теглото. По време на Met Gala през 2021 година, когато моделката носеше дизайна от Харис Рийд в колаборация с Dolce & Gabbana, тя заяви пред People, че големият ореол от пера не е никак тежък. Lil Nas X обаче имаше съвсем друго мнение, признавайки пред People, че аксесоарът си тежи.

Иман е впечатлена, когато за първи път вижда дизайна за Met Gala. „Беше повече от това, което си представях. Скиците не показваха колко красиво ще бъде“, каза моделката пред Vogue.

И въпреки че се е грижил за стила на известни личности като Хари Стайлс, Адел и Ема Корин, Рийд е изпитал особена гордост от работата си с Lil Nas X. В социалните мрежи той публикува снимка на рапъра от червения килим, пишейки че за него е било чест да облича „истинска куиър икона“. Допълва, че Lil Nas X е човек, на когото се възхищава заради неговата смелост, дързост и различност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари