IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иман на 67: Обичайте живота!

26 юли 2022 14 30

Съпругата на Дейвид Боуи не се страхува от остаряването

БГНЕС

БГНЕС

Всеки от нас трябва да празнува всяко нещо, което му се случва в живота. Или поне да се научи да го обича. Това съветва моделът Иман на прага на своя рожден ден. На 25 юни жената на покойния Дейвид Боуи навърши 67 и сподели своята равносметка.

По думите на сомалийката, чието истинско име е Зара Мохамед Абдулмахид, тя осъзнава, че външният ѝ вид се е променил с годините. Но не се притеснява от остаряването – напротив. Според нея най-накрая тя е намерила своето място и не се налага да бърза. А това определено ѝ дава спокойствие.

„Мога да се наслаждавам на това, с което съм ангажирана, и да присъствам напълно, вместо да планирам отговорите си на въпроси, докато някой друг говори или мисли за следващата ми среща, докато текущият ми ангажимент все още е в ход“, обяснява тя.

Според Иман, тя вече приема, че не всяко нещо трябва да се получава на 100%. Но ако това стане, винаги е щастлива. И същевременно посочва, че на 67 няма бръчки, а просто линии по лицето, получени от смях.

Иман и стилът, който не бива да определя

Като супермодел тя е била облечена с какво ли не, но днес не робува на модата. „Нося това, което искам, защото стилът ми не ме определя“, казва още тя.

Но за звездата външният вид не е толкова от значение, колкото вътрешната красота. Тя изтъква, че с всеки рожден ден усеща и промяната на своята душевност, която още търси Дейвид Боуи в дома им.

„Приемам го спокойно. Знам кога да спра и да се погрижа за себе си. Смея се много повече – и с корема и с душата си. Но това идва от увереността и приемането, които идват със зрелостта“, посочва Иман.

В специално видео, публикувано в нейния профил в Instagram, моделът показва свои снимки – от фотосесии, корици, светски събития и ежедневието. В него я виждаме и да духа свещите на тортата, с която я изненадали за 25 юли.

Над 26 хиляди души са харесали равносметката на Иман, която зове последователите си да се радват на живота и да отделят повече време за себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари